X

Fost șef al serviciilor secrete sârbe: Cum este posibil ca sârbii care au câștigat două războaie mondiale să nu aibă voie să se unească, dar Germania, care a fost învinsă în două războaie mondiale, a putut

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fostul director al BIA (serviciile secrete sârbe) și fondator al Mișcării Socialiste, Aleksandar Vulin, a declarat astăzi că primește atacuri, șantaj și amenințări din partea Occidentului tocmai pentru că Occidentul știe că ceea ce spune el este ceea ce înseamnă sârbii.

„Când spun că va fi unificare și va avea loc unirea poporului sârb de ambele maluri ale Drinei și crearea lumii sârbe și oficializarea lumii sârbe, ei știu că asta cred sârbii. si dorim si avem dreptul la asta.Procesul de unificare a inceput si el nu se poate opri.Occidentul ma ataca pentru ca stie ca spun ce gandeste poporul sarb.Occidentul nu este surprins de opiniile mele politice, pentru ca eu nu le-am ascuns sau schimbat niciodată”, a spus Vulin în programul de dimineață al televiziunii Happy.

Vulin a întrebat cum este posibil ca sârbii care au câștigat două războaie mondiale să nu aibă voie să se unească, dar Germania, care a fost învinsă în două războaie mondiale, a fost.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Iugoslavia a fost un URSS al balcanilor, in care sarbii au avut statutul rusilor. E drept ca Tito (comunist croat – un fel de Hrusciov – ucrainian), a fost impus in WW2 de masonii britanici in dauna ortodocsilor sarbi, si ca a impus mari nedreptati teritoriale – teritorii sarbesti facute cadou croatilor CARE ERAU DE FAPT INVINSII. Sarbii prin comunistul Milosevici au refuzat solutia politica, si au pariat pe solutia militara bazandu-se pe prietenia traditionala cu Rusia / URSS.
    STRATEGIA POLITICA A ESUAT TOTAL ! CEL PUTIN PANA AZI.
    PS: Diversiunea cu Germania nu tine: dupa WW2 Germania este colonie SUA de facto; puterea politica face ce zice Claus Schwab; a te opune azi Germaniei, inseamna a te lua la trtanta cu globalistii. Diversiunea poate servi doar ca pretext demagogic lui Putin.
    PS2: In 1989-1990 Romania (daturita si lui Ceausescu) a fost foarte aproape de a ajunge in situatia fostei Iugoslavii; iar serviciile secrete sarbe au intervenit activ in dezordinile de la Timisoara, alaturi de serviciile secrete maghiare si sovietice. Din diverse interviuri de pe youtube, la Timisoara, la Aiug agenti ai serviciilor straine au impuscat mortal soldati romani, ca sa provoace un macel generalizat – se estimau de 65000 de morti; si eventiual o interventie militara straina. Se mai vehiculeaza ca in cazul dezmembrarii violente a Romaniei sarbii ar fi luat Banatul. Maghiarii au recunoscut indirect ca agenti AVO au murit in Romania; au si un monument dedicat lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button