X

Când e vorba de migrație, țărilor nordice le-a ajuns cuțitul la os. Prin aceeași trezire trebuie să treacă și România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Țări nordice precum Danemarca, Suedia sau Norvegia reacționează deja împotriva migrației, prin aceeași trezire trebuind să treacă și România, a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, senatorul Sorin Lavric (AUR). 

Potrivit acestuia, ministrul Integrării și Migrației din Danemarca, Kaare Dybvad Bek, a criticat, recent, politica migraționistă în UE, caracterizând-o ca un „eșec”.

Redăm integral comunicatul de presă remis pe adresa redacției:

„Când e vorba de migrație, țărilor nordice le-a ajuns cuțitul la os. Indiferent că vorbim de Danemarca, Suedia sau Norvegia, situația e aceeași: năpădite de hoardele străine, ele sunt precum o soluție suprasaturată: masa autohtonă nu mai poate absorbi puzderia de alogeni. Copenhaga, Göteborg sau Oslo oferă invariabil priveliștea unor cuiburi excedate de numărul de păsări migratoare.

De curând, ministrul Integrării și Migrației din Danemarca, Kaare Dybvad Bek, într-un interviu acordat postului „Deutsche Welle”, a pus degetul pe rană: politica migraționistă în UE este un eșec. Lăsând la o parte limbajul de lemn de care face uz („a gestiona fluxurile migratorii” etc), ministrul face câteva observații pertinente:

  • Cota obligatorie de coloniști pe care o impune Bruxelles-ul este un atentat la securitatea națională;
  • Deciziile privind fenomenul migrator trebuie să țină exclusiv de parlamentele naționale;
  • Întrucât refuză să fie asimilați, coloniștii trebuie să fie strămutați (potrivit limbajului de lemn „relocați”) în țări terțe, precum Ruanda sau alte țări africane;

În urechile birocraților de la Bruxelles, interviul ministrului danez cade ca nuca-n perete, întrucât mesajul e taman pe dos față de voința Comisiei Europene, al cărei scop e distrugerea omogenităților etnice din țările Europei, cu eliminarea treptată a religiei creștine. Dar națiunile Europei s-au trezit, intuind că în ritmul acesta, în numele toleranței universale, își vor sacrifica propriul filon ancestral. Prin aceeași trezire trebuie să treacă, la rândul ei, România.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Eu zic ca in Romania nu exista inca acest pericol – al acumularii de emigranti. De ce? Pentru ca, din cauza nivelului de trai scazut care este in Romania – cumparativ ce cel din tarile di vestul Europei (mai ales regatele din nord-verst – Norvegia, Danemarca, Suedia), emigrantii care ajung in tara nu au de gand sa ramana aici, scopul lor fiind sa plece mai departe si sa ajunga in Europa de Vest. In Suedia – tara care a avut o politica extrem de ingaduitoare fata de emigranti, situatia este intr-adevar critica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button