X

George Simion îl acuză pe Marcel Ciolacu de înaltă trădare: Invită guverne și servicii de informații străine să se implice în politică internă din România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dacă este adevărat, atunci este ultimul stadiu de degradare al lui Marcel Ciolacu. 

Individul care pretinde să fie șeful statului român și al CSAT invita guverne și servicii de informații străine să se implice în politica internă din România. Este un act de înaltă trădare.

Totodată, arată și stupiditatea personajului care se vrea comandantul forțelor armate și șeful CSAT, din moment ce el speră ca state non-aliate să-i transfere informații clasificate, care pe deasupra să mai fie și adevărate.

În plus, cele două state la care se umilește Ciolacu ni doar că nu sunt aliatele României, ci sunt cunoscute cu manifestări dușmănoase la adresa țării noastre, exercitate prin serviciile lor de informații, care sunt succesoarele secțiilor KGB din Kiev și Chișinău și la care se duce acum Ciolacu cu câciula în mănă.

SIS, serviciul de informații din Republica Moldova, este specializat in acțiuni provocatoare la adresa diplomaților români de la Chișinău, unul dintre aceste cazuri fiind împotriva atașatului român al Apărării, colonelul Danicu Tănasă, unul dintre militarii de elită ai României. Provocarea s-a întâmplat în timpul așa-zisului guvern pro-european, din care făcea parte și Maia Sandu, actualul președinte al Republicii Moldova.

Ucraina a desfășurat acțiuni de spionaj militar împotriva României, un caz cunoscut fiind al trădătorului Floricel Achim de la MApN, judecat și condamnat pentru trădare.

Precizez că în acel moment era la putere la Kiev așa-zisul regim pro UE și pro NATO al președintelui Viktor Iușcenko.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nici nu e de mirare, daca tinem cont de faptul ca Bulibasa gradata de Buzau ii tradeaza pe romani, tot asa precum respira!

  2. Ha! Ha! Ha! Dl. Simion a descoperit apa caldă!
    Oare ce înţelege dl. Simion prin termenul politică?
    Defintia D1 = impostură + minciună + hoţie + slugărnicie + trădare de ţară + crimă + …
    Defintia D2 = guvernarea cetăţii, în folosul cetăţenilor (la nivel micro: oraş, la nivel macro: ţară)
    Ciolacu e un slugoi amărât, care îndeplineşte ordindele primite de la alţi slugoi mai mari în grad.
    În Securistan, politica = D1.
    A acuza guverne și servicii de informații străine că se implică în politică internă… e o gargară.
    E ca şi cum ai spune că hoţii se fură între ei. Sau că criminalii/mafioţii se omoară unii pe alţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button