X

Demontare sondajele false din ultimele zile. Șoșoacă este marioneta PSD plasată în mod mincinos peste 5%

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Suntem bombardați de aceste rezultate prezentate în serie ale măsurătorilor sociologice.  Toate institutele de sondare fac bani în perioada asta, azi deservind PSD-ul, mâine PNL, după aia USR-ul, a patra zi pe Geoană. E, ăsta de la INSCOP, Remus Ștefureac, personajul zilei de astăzi, a fost alocat să-l deservească pe Geoană și, văzând el că în 5-6 sondaje consecutive, din ultimele 5-6 zile, câte este câte unul pe zi, nu apare Geoană deloc, el apare public, domnul Ștefureac, Remus Ștefureac, și ni-l prezintă pe Geoană că este primul dom’le, în intențiile de vot la prezidențiale . Deci nu al doilea, nu al treilea, nu al șaptelea, primul! 26,5% dintre români l-ar vrea pe Geoană președinte! Fugiți de la ferestre! Fugiți de la porți! Că trece Geoană și este aclamat de mulțime, să nu cumva să vă ia valul. Cam asta vor să ne sugereze. Zice că pe locul 2 e Ciolac cu 19% și vine tare din urmă, fraților, Diana Șoșoacă cu 14%. În rest, Simion, Ciucă, ăialalți sunt jos, jos, jos.

Minciună, de la cap la coadă. De ce? Vă spun acum. Pentru că domnul Remus, este al doilea Remus aflat la dispoziția ambasadoarei Kavalec, domnuca de la Ambasada Statelor Unite, ambasadoarea practic; primul este Remus Pricopie, cel care sare la gâtul lui George Simion sau al AUR-ului de câte ori i se comandă, rectorul-marionetă, după cum am spus, al doilea Remus este ăsta și el a primit sarcină de la Kavalec să-l țină, frate, pe Geoană pe primul loc cât poate, prin orice mijloace, să își distrugă INSCOP-ul ăsta, credibilitatea, numai să fie așa. Ăsta este motivul. Adică dacă americanii vor să manipulăm, Remus Ștefureac răspunde: „Am înțeles, să trăiți! Vom manipula!”.

Mai are o variantă de măsurătoare Remus Ștefureac, în care îl introduce, că l-a măsurat și pe el, pe „vicleanul copil de casă”, după numele său de scenă, anume Victor Ponta și zice el, Remus Ștefureac, că dacă ar candida și Victor Ponta, dom’le, Ponta ar obține peste 10% și atunci scorul lui Goeană, care rămâne, însă pe primul loc, ar scădea ca 2%, dar al lui Ciolacu ar scădea 4%. Diana Șoșoacă ar crește cu 1%. O prostie de la cap la coadă. De ce l-a introdus pe Ponta aici? Pentru că așa i-a comandat lui Remus Ștefureac șeful său direct, care vrea să se pună bine și el și să negocieze ba cu americanii, ba cu PSD-iștii, pe numele său George Maior, fostul șef al SRI, care a fost, este și va fi șeful lui Remus Ștefureac, dar care este, în același timp, și nașul lui Victor Ponta de la a doua căsătorie, cu Daciana Sârbu Ponta, că la prima căsătorie Ponta l-a avut de naș pe Gabriel Oprea. Înțelegeți combinația? De ce l-a băgat pe Ponta aici? Ca să-i arate lui Ciolacu că „mă, Ciolacule, încă ai nevoie de Ponta, că dacă Ponta candidează face 10%, frate, îți fură 4% din votanții tăi și nu mai ajungi în turul 2; ține-l consilier acolo, aproape de tine, nu-i da drumul că eu, George Maior, nașul lui, am nevoie de el. Ăsta negociază cu Erdogan, negociază cu Vucic, mai discută cu chinezii, facem bani, e reprezentantul unor firme importante”. Cam asta trebuie să pricepeți din ceea ce s-a întâmplat astăzi.

În rest, vă dau grila, prieteni: unde vedeți că Geoană e pe primul loc, sondajul nu-i bun; unde vedeți că PSD-ul are peste 30%, sondajul nu e bun; unde vedeți că PNL-ul e pe locul 2 și se apropie de 20%, sondajul nu e bun; unde vedeți că AUR-ul e pe locul 3, sondajul nu e bun; unde o vedeți pe Diana Șoșoacă peste 6-7%, sondajul nu e bun și așa mai departe. Dar eu vă transmit un gând bun.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button