X

Bard, asistentul de inteligență artificială de la Google, setat să citească TOATE mesajele private, chiar și pe cele din trecut – Rost Online

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Google a anunțat că următoarea versiune a sistemului de operare Android pentru telefoanele mobile va conține un asistent de inteligență artificială care promite să revoluționeze experiența de mesagerie. 

Asistentul de inteligență artificială aI Google, cunoscut sub numele de Bard, este setat să citească și să analizeze toate mesajele dvs. private, inclusiv cele trimise în trecut. Google spune că Bard este conceput pentru a vă îmbunătăți interacțiunile de mesagerie. Se mândrește cu o interfață de utilizator asemănătoare ChatGPT, care deservește o vastă bază de utilizatori de sute de milioane.

Bard va servi drept asistent personal AI în cadrul aplicației dvs. de mesagerie, îmbunătățind comunicarea, stimulând creativitatea și oferind informații valoroase. Aspectul interesant al Bard constă în capacitatea sa de a analiza conținutul mesajelor private.

Scopul său este de a înțelege contextul conversațiilor, tonul și interesele tale. Bard va evalua sentimentul mesajelor tale, adaptându-și răspunsurile pentru a se potrivi cu starea ta de spirit. În plus, vă va examina istoricul mesajelor cu diverse contacte pentru a-și personaliza răspunsurile în funcție de persoana cu care conversați.

Poate ați observat că ultima versiune de WhatsApp deja are integrat un asemenea asistent personal de inteligență artificială. Deocamdată cu WhatsApp folosirea acestuia este opțională, nu și cu Bard. Google va ști absolut totul despre fiecare dintre noi, iar cine deține informația deține puterea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Nu este nici o diferenta, si pana acum a fost asa, doar ca nu era oficial. Traiti-va viata frumos atat cat se poate si lasati prostiile si conspiratiile. Nu se va schimba nimic indiferent de pozitia poporului, este scris si in Biblie si asa va fi cursul omenirii de pe planeta pe care o stim noi ca se numeste terra.
    Nu doriti sa va fie citite toate mesajele si toate conversatiile de catre un robot sau o echipa de oameni? Aruncati telefonul, televizorul, si orice tehnologie a lor de care va folositi non stop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE