X

Școala românească, sub asediul ideologiei de gen. Ministerul Educației vrea să afle câte cadre didactice „non-binare” au competențe digitale. Ce înseamnă acest lucru în limbaj LGBT

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Educației și-a propus să formeze peste 100. 000 de profesori în domeniul pedagogiei digitale, elementul de noutate fiind că datele despre cadrele didactice implicate în proiect vor identifica și așa- zisele persoane „non-binare” din învățământul românesc.

Concret, datele despre cadrele didactice care vor avea competențe digitale la finalul formărilor din apelul „Pedagogie digitală pentru cadrele didactice din învățământul preuniversitar”, lansat de Ministerul Educației în dezbatere, vor fi colectate pe mai mulți indicatori, conform prevederilor PNRR, anunță Edupedu.ro.

Unul dintre acești indicatori prevede colectarea datelor despre formarea competențelor digitale nu după sex și vârstă, cu după gen și vârstă, astfel încât la gen există trei variante disponibile: femeie, bărbat și persoană non-binară.

Conform ideologiei de gen, persoana non-binară poate să se identifice ca femeie sau ca bărbat, fie să nu se identifice nici ca femeie, nici ca bărbat, fie să se identifice când femeie, când bărbat.

În România nu există date statistice despre persoanele non-binare, cu atât mai puțin despre cadrele didactice non-binare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Creștinii au ajuns niște cârpe, niște zdrențe călcate în picioare de fiarele globaliste cu numărul fiarei, cu ideologia lui satan, asa zisa lgbtq, care este agenda de pervertire demonică a sufletelor inocente și mutilarea trupurilor copiilor. Acești părinți iresponsabili care nu își apară copii și nu se opun fiarei vor da socoteala în fata lui Dumnezeu în ziua judecății, la fel și bisericile căzute și apostate care s-au închinat fiarei.

  2. Pe seful ei, Plavan, oare in ce categorie de gen l-ar incadra Miss Piggy de la Educatie? Banuiesc ca, la “persoane non-binare”, tinand cont de comportamentul robotic pe care il are Dulapul de la Sibiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button