X

Rezistența anticomunistă, interzisă! Conferință, sâmbătă, 27 ianuarie, în București

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sâmbătă, 27 ianuarie, în București, va avea loc o conferință pe tema recentului scandal creat de decizia Inspectoratului Școlar București de a interzice, în toate școlile din Capitală, accesul unor organizații care cinstesc memoria luptei de rezistență împotriva comunismului. 

Este vorba despre Fundația „Ion Gavrilă Ogoranu” și de Asociația „Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei”.

Conferința va avea loc începând cu ora 16.00, la sediul Fundației „Ion Gavrilă Ogoranu” din București, str. Veseliei nr. 21, Sector 5.

„Chemăm toți cetățenii țării să ni se alăture în această luptă. Dar mai ales așteptăm profesorii și elevii, alături de părinții lor. Ei trebuie să ia atitudine împotriva programului de introducere în școli a istoriei falsificate, concomitent cu interzicerea adevărului istoric.

Se repetă ceea ce se întâmpla în anii 1950: falsificarea brutală a istoriei românilor, amputarea memoriei demnității românești. Roller-ii de astăzi, de multe ori urmași direcți ai celor veniți atunci pe tancurile sovietice, au același scop ca atunci: spălarea creierelor tinerelor generații, pentru anihilarea instinctului de conservare a acestei națiuni”, anunță organizatorii.

La eveniment participă doamna Zoe Rădulescu, născută în închisoare, fiica luptătorului anticomunist Gogu Puiu, căzut în 1949 în luptă cu batalioanele Securității.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Slavă Domnului că nu v a lăsat înseamnă că mai sunt și oameni normali la minte în Ministerul Educației Slavă Domnului ca să nu ajungeți niciodată să stricați mintea copiilor cu lucruri anticomuniste poporul român este și a fost profund comunist

    1. Cum puteti pomeni numele Domnului, cand dumneavoastra ii sustineti pe vrajmasii Sai?

      Cautati originile comunismului si veti vedea ca provine de la ucigasii de Dumnezeu si toti care le urmeaza lor.

      Sunteti precum kiril, falsul Patriarh al Rusiei, care se “pupa frateste” cu papistasii si toti paganii, iar dupa se preface ca-l cinsteste pe Sfantul Domnului, Marcu al Efesului. Cum poate fi aceasta? sa sustii lucruri complet contrare, care se exclud automat una pe cealalta.

      comunismul a adus cea mai mare prigoana a Bisericii Domnului (dreptcredinciosii din toate neamurile), iar dumneavoastra cinstiti acea ideologie antihrista mai mult decat Ortodoxia.

      Iar dupa spuneti ca sunteti mici si nevinovati, cand de fapt sunteti partizani cu ucigasii si uratorii de Dumnezeu.

      Robii Domnului, care s-au opus fiarei rosii, au primit sfarsit mucenicesc sunt la Dreapta Domnului Dumnezeu, iar lenin si stalin (si toti ca ei) au fost tarati in Iad de stapanii lor.

    2. Despre atrocitățile făcute de unii în închisori trebuie spus. în toată lumea se serba victoria împotriva naziștilor iar la noi erau trimiși oameni în lagăre de concentrare, sau arestați la domiciliu. ce înseamnă că am fi comuniști? Să acceptăm rele tratamente, aplicate altora? Despre deportarea românilor din Basarabia în Siberia trebuie vorbit. Acei nelegiuiți care au făcut asta erau și din minoritățile kazare care au organizat asemenea deportări. Așa cum se zice despre holocaust, trebuie sa se zică despre ce a fost la noi , pe timp de pace .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button