X

SUA: Ron DeSantis se retrage din cursa pentru Casa Albă şi anunță că îl va susţine pe Donald Trump

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, și principalul contracandidat al lui Donald Trump pentru nominalizarea republicanilor la prezidențiale, a anunțat, duminică, că se retrage din cursă și îl va sprijini pe fostul președinte republican. 

„Îmi suspend campania astăzi. Pentru mine este clar că majoritatea alegătorilor republicani din primare vor să îi dea o nouă şansă lui Donald Trump”, a spus Ron DeSantis într-un clip video postat pe X (fostul Twitter), informează agenția AFP, citată de Agerpres.

Anunţul lui Ron DeSantis vine cu două zile înainte de primarele din statul american New Hampshire, unde sondajele îl plasau cu mult în urmă.

Donald Trump a câştigat, săptămâna trecută, primarele republicane din Iowa după doar o jumătate de oră de la începerea votului, consolidându-şi statutul de mare favorit al dreptei la alegerile prezidenţiale din noiembrie, scrie AFP.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE