X

Cornel Nistorescu, atac la Ciolacu: La încropirea Bugetului pe ’24 ai umflat încasările cu  vreo 10 miliarde de euro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Neică Ciolacu,

Află matale că eu și încă vreo cîțiva ne-am prins că la încropirea Bugetului pe ’24 ai umflat încasările cu  vreo 10 miliarde de euro. 

Matale știi că n-ai altă soluție să ajungi la alegeri cu un rezultat mai de „Dă-i, Doamne!“ decît să ne înfunzi și mai tare în împrumuturi și că, după ce cîștigi, praf și pulbere!

Vine Fondul și te pune să iei pielea de pe noi. Și Comisia Europeană să te verifice la jaloane strîmbe!

Neică, să nu spui că nu ți-am spus și să nu pretinzi că n-ai știut în ce ne-ai  băgat cu promisiunile matale de oaie bleagă!

CN

Post scriptum

Pentru că lucrurile se încurcă, pentru că nu-i timp, iar prostia prinde viteză, mă gîndesc că pe anumite subiecte trebuie scris mai scurt, pe șleau și că țara nu mai are nevoie de liru-liru.

Le voi numi „Bilețele politice” și le voi trimite celor care, prin isprăvile lor, le cer și le merită cu prisosință!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Despre limitarea plăților în numerar

    Observ că România se conformează în ritm alert în ce privește limitarea plăților în numerar. Chiar și înaintea Americii! De ce atâta grabă? I-a întrebat cineva pe români dacă își doresc așa ceva?
    Ce se va intâmpla cu bătrânii care nu știu să folosească tehnologia?
    Ce se va întâmpla cu creștinii care refuză cardurile din motive religioase? Ne aflăm într-o țară creștină, totuși!
    În loc să-i apere pe creștini, unii ierarhi ne spun că digitalizarea nu implică probleme de conștiință religioasă!!! Cum să nu implice? Atunci părintele Iustin Pârvu de ce s-a opus primirii documentelor electronice și mai ales a cardurilor de sănătate? Capitolele 13 și 14 din Apocalipsă sunt foarte clare în acastă privință. Demnitarii care nu au conștiință religioasă nu au ce căuta în fruntea unui popor ortodox. Și nici ierarhii! Cum să se accepte plăți cu cardul la pangare? Cum să se accepte codul QR pe Catedrala Mântuirii Neamului? Câtă sfidare a ortodocșilor care au contribuit la zidirea acesteia!
    Aflu că domnul Ciolacu s-a dus și în Athos!!! Cu ce scop? Sper să nu se facă presiuni și asupra monahilor pentru acceptarea banilor electronici… Acceptarea unui numar al cărui semn este 666 pentru a putea vinde și a cumpăra este o problemă care se bate cap în cap cu viețuirea creștină. Hristos trebuie să fie la cârma vieții noastre, nu Inteligența artificială!
    Sinodul Bisericii Ortodoxe Române își asumă decreștinarea acestui neam? Văd că a devenit destul de permisiv cu păcatul… Tot ce contează este să se conformeze directivelor UE? De ce atâta slugărnicie? De ce se teme? Mai dorește acest sinod mântuirea românilor? Dacă da, să demonstreze acest lucru și să fie alături de români! Îi așteptăm pe ierarhi să-și facă datoria și să apere credința ortodoxă! Îi așteptăm pe cât mai mulți creștini să conștientizeze că digitalizarea are efecte asupra mântuirii lor.
    Deja se pune problema marginalizării românilor ortodocși care au de efectuat plăți mai mari de 5000 de lei. Se pune problema să facem alegere: crucea sau pâinea! Crucea orodoxă, crucea mântuirii, nu crucea malteză, crucea răsturnată ori crucea lui Baphomet, pe care unii clerici le-au ales deja…
    Și totuși mai sperăm la un dram de omenie din partea guvernanților și a Patriarhiei!
    Dumnezeu să ne ajute să ne apărăm credința ortodoxă!

    Sora Pelaghia

    1. Cacat
      tara lui peste, toate parohiile care se ” respecta” au facut averi cu pos samd. Se vinde coniac pe la pangare si cine stie cu putin noroc poti sa gasesti si o noapte romantica.
      muntele LOR este in prezent o adunatura de …. care mimeaza
      au parcari, facilitati de tot felul, ce s-o mai lungim tot confortul modern
      primirea prietenoasa facuta slugoilor mondializarii spune totul.
      Domle nu mai cenzurati.
      Bisericutile si oamenii sai,( e drept poate mai exista o minoritate infima care nu se comporta asa) au tradat dintotdeauna turma si asa vor face in vecii vecilor.
      Preotii de azi sunt oameni de afaceri si chiar multi dintre “sfiosii” monahi sau monahii. Ati auzit de stareta (iadului) care si-a obligat maicutele sa devina mame purtatoare. Calugarul care a dat in vileag a fost internat la… .
      E jale
      Afaceri si inca ne mai rugam la $$$$
      Sa n-o mai pieptanam,au fost oameni ca Justin Parvu dar asta nu ne da dreptul de a ascunde adevarul dureros de acum.
      Am fost tradati de biserica in timpul celei mai mari inselatorii medicale. Punct
      Aia de la chelia atonita( satanita) promoveaza si elogiaza oameni de afaceri si nelegiuti
      Ce tot o mangaiem cu Doamne Doamne. biserica( institutia) este partasa puterii. Si apoi cand se te mai sfintesti cand tot timpul cu conferinte (???) , afaceri, reuniuni cu borfasi, organizari de “pelerinaje” care le ridica veniturile( oameni ai bisericii care telefoneza insistent sa te duca pe nu stiu unde.RUSINE)
      Biserica intru Adevar n-are nevoie de salasuri somptuoase. Se poate sluji si in strada si pe camp, dar sa fie marturisit ADEVARUL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button