X

Mâna dreaptă a lui Obama: America va fi sfâșiată dacă lui Trump nu i se va permite să candideze

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Posibila înlăturare a lui Donald Trump de la alegerile prezidențiale ar „rupe” Statele Unite ale Americii, a declarat pentru CNN fostul consilier principal al lui Barack Obama, David Axelrod. 

‘”Am îndoieli foarte, foarte puternice cu privire la toate acestea. Cred că ar sfâşia ţara dacă nu i s-ar permite să candideze pentru că zeci de milioane de oameni vor să voteze pentru el”, a avertizat Axelrod.

Dacă democrații îl vor învinge pe Trump , a spus el , „probabil” vor trebui să „o facă la urne”. După cum a remarcat fostul consilier, încercările de a-l înlătura pe fostul președinte au dus la rezultate opuse: Trump, după ce i-au fost aduse diverse acuzații, a câștigat doar popularitate.

Anterior, lui Trump nu i sa permis să participe la primarele republicane din Colorado , care sunt programate pentru 5 martie. Secretarul de stat Jena Griswold a declarat că politicianul va putea participa la alegeri dacă descalificarea sa până la datele specificate nu este confirmată de Curtea Supremă a SUA . Secretarul de stat din Maine , Shanna Belose, a anunțat ulterior o decizie similară. Campania lui Trump și-a anunțat intenția de a contesta deciziile, numindu-le „o încercare de a fura alegerile și de a se amesteca în ele”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Daca mafia care conduce America nu-i va permite lui Trump să candideze, va fi 100% razboi civil. S-a mai intaplat asta in timpul lui Lincoln.
    Deci mafia e controlata de comunisti/globalisti pentru distrugerea libertatii, pentru crearea inchisorii globale.
    Doamne ajuta sa fie pace si dreptate in 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button