X

O revoluție portocalie la Chișinău!?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jurnalistul Patrick André de Hillerin atrage atenția, într-o postare de pe Facebook, asupra recentelor evenimente din Serbia pricinuite de rezultatele alegerilor parlamentare și locale.  Acesta face o paralelă cu evenimente similare care au mai avut loc în Ucraina și Georgia, scrie dcnews.ro.

„În Serbia se repetă o poveste rețetă ceva mai veche: rezultatele alegerilor parlamentare și locale nu sunt pe placul opoziției, care a pierdut, și nu mai sunt nici pe placul câtorva organizații internaționale și al câtorva ambasade.

S-a mai întâmplat în 2000, iar după ce SUA și câteva organizații internaționale au declarat că alegerile au fost fraudate, au urmat proteste, s-a schimbat rezultatul alegerilor, s-a una-alta … prima revoluție portocalie.

Modelul s-a aplicat apoi în Georgia și Ucraina, cu același succes și aceleași rezultate.

În România n-a mai fost nevoie, dar era să fie.

Acum, se întâmplă din nou în Serbia.

Dacă referendumul pentru integrarea în UE pe care și-l dorește Maia Sandu pentru anul viitor nu va avea rezultatul pe care și-l dorește Maia Sandu, vom vedea din nou aceeași poveste pe care o vedem în Serbia azi.

Cum ar veni, să se joace până câștigă cine trebuie“, a scris Patrick André de Hillerin pe Facebook.

Amintim că Maia Sandu a anunțat că va candida pentru un al doilea mandat de președinte al Republicii Moldova și va organiza, anul viitor, un referendum privind integrarea europeană.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Cum era sa fie?

    La noi a fost COLECTIV 2015.

    E acelasi lucru cu revolutia portocalie, doar ca nu a fost revolutie ci direct lovitura de stat. Nu se dadea jos Ponta, atunci continuau sa arda cluburi si sa de foc la oricine. Ca e mainieftin decat sa platesti figuranti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button