X

Cornel Nistorescu: Șoșoacă – o diversiune! Orb să fii să nu vezi că tot statul paralel cu toți slujitorii lui trimiși pe scenă, cu toate instituțiile penetrate, se străduiesc să-l blocheze pe George Simion din ascensiunea sa la electorat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

A izbutit Diana Șoșoacă să tragă o cortină colorată, de circ peste precaritatea bugetului propus de guvernul Ciolacu? Sigur! Cu asupra de măsură! Dezbaterea publică premergătoare trimiterii la aprobare în Parlament a fost tot o făcătură.  Un fake de dezbatere. Nici o explicație, nici o fundamentare. Un vis urît de noapte guvernamentală încheiat într-un coșmar de proiecție financiară. Ca o discuție despre economie în fuga unui cal speriat de avioane.

Scandalul iscat în Parlamentul României cu ocazia dezbaterii Bugetului pe anul 2024 a fost și el de rahat. Aproape că ne-a descalificat pe toți. A depășit toate precedentele, logica, bunul-simț și regulamentul de funcționare al Camerelor. Nu m-ar mira să nu fi făcut carieră de știre trăznită și pe televiziunile din lumea largă.

Dezbaterea n-a mai avut loc pentru că risca să ne arate în ce fundătură periculoasă ne aflăm. Și ce puțină minte au cei care l-au conceput. Plimbările useriștilor cu cutiile de carton inscripționate arătau mai mult a joc preșcolar.

După tentativa de scandal a soțului Dianei Șoșoacă la adresa profesorului Andrei Marga, pusă la cale în timpul unei dezbateri la Miercurea Ciuc, unde am fost martor și de la care deținem fotografii și secvențe filmate, sunt obligat să o suspectez pe Diana Șoșoacă de operațiuni de circ puse la cale. La Miercurea Ciuc, ceata de șoșocari a înscenat o contestare a profesorului Andrei Marga pentru că păpușarul din umbră vedea în el un posibil adversar al tuturor candidaților, dar și al Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Madama, în ciuda studiilor, gîndește năvalnic cu idei de gospodină adăugată distribuției dintr-o piesă de I. L.Caragiale. Se visează unsă ca prezident cu mare gabarit al României!

În scenele din Parlament, s-a văzut de departe că ea a plusat cu orice preț pentru declanșarea unui scandal. L-a căutat cu lumînarea. Mult prea grotesc, mult peste măsură, mult prea provocator ca să i se fi năzărit din senin. Se purta ca o coana Mița care abia așteaptă o îmbrînceală, o înjurătură sau să primească o palmă ca să anunțe „plîngere și proces penal”. În ultima vreme, ea strigă și la trecerea de pietoni, la semafor și după autobuze că le face plîngere penală!
Cu ce scop a început Șoșoacă bîlciul din Parlament? L-a provocat la întrecere pe Simion ca să-i arate cine-i mai tare în clonț? Sau ca să aibă ce transmite pe facebook? (De ce rețeaua nu-i întrerupe și nu-i suspendă hămăielile?) Sau Soșoacă s-a înrolat (voluntar sau motivat) în campania de blocare cu orice preț a lui George Simion? Orb să fii să nu vezi că tot statul paralel cu toți slujitorii lui trimiși pe scenă, cu toate instituțiile penetrate, se străduiesc să-l blocheze pe George Simion din ascensiunea sa la electorat. Bănuiesc că există și o comandă externă și un hîc dat redacțiilor subordonate ca atunci cînd scriu sau vorbesc despre Simion să adauge imediat ”președintele partidului extremist AUR”. Tot PSD-ul, cu liberali și cu USR-iști, cu Digi24 și cu G4media strigă de dimineața pînă noaptea tîrziu „partidul extremist AUR” și, fără să priceapă, îl sprijină la creșterea sa în materie de simpatie și susținere.

Exasperarea unora de a rezolva „pericolul George Simion” s-ar putea afla și îndărătul circului făcut de Diana Șoșoacă în Parlament. Cățeii n-au speriat ursul și au împins-o la hămăială pe madam. Să-l porcăiască și să încerce să-i mai ciupească din electorat. Și, dacă nu ține nici așa, să încerce pe alte căi.

Un dosar, un flagrant, un document, un martor mincinos, orice care să devină pretext pentru scoaterea lui din joc!
Punem pariu?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Doar daca domnul Simion isi va respecta promisiunile, mai putin cea cu taierea veniturilor pentru nevoiasi.
    Doamne ajuta

      1. unde? pentru cine si pentru cat? in folosul carui bine suprem?
        raul fundamental a fost facut de vreo doua secole, iar dupa 89 s-a taiat orice speranta de revenire la un firesc. nu va spune nimic plecarea a milioane de romani si inlocuirea lor treptata cu alte soiuri transgenice?
        cum se va remedia? s-a creat o imitatie ieftina a unui occident si asa decadent, macar daca s-ar fi luat ceea ce a mai ramas la ei bun.
        “obsesia” cu cei “asistati”este folosita pentru a raspunde unui segment electoral “harnic” nevoie mare .
        curentele “nationaliste” sunt tot opera nwo pentru ada iluzia functionalitatii acestei “democratii”
        cea a mai rams din acest nationalism ? limba, bucatele “traditionale” din carne de spania si germania? si …. colindele?
        nu. sa vina sa spuna raspicat vrem judecarea GENOCIDULUI COVAXX.
        pentru ca asta e proaspat si acolo si-a dat in petec toata “spuma” societatii.
        asta pentru a nu se intra in chestii mai vechi pe urma o sa se planga precum sfintele sinoade ca n-au cum sa judece stare “duhovniceasca”
        o fi avand baietii astia de aur intentii onorabile, o strategie valabila este insa alt ceva, uite Franta vrea frexit, oare la noi n-ar fi o idee?

  2. Corect! Sistemul securist autohton vor scoaterea cu orice pret de pe scena politica a lui AUR si a lui Simion! Doar ca pretul s-ar putea sa fie prea mare pt clasa politico-securista, si anume o Revolutie populara care sa dea cu membrii ei de pamant, sau mai bine spus, sub pamant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button