X

Cine e Anca Paliu Dragu, ministra bogătașă care spunea că românii pot trăi și cu 2 lei – va fi numită guvernator al Băncii Naționale a Moldovei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Da, ştiu că e faimoasă acum.  Noi, românii contribuabili, suntem bogaţi şi puţini şi nu merităm un salariu ninim decent, spre deosebire de brazilieni, chinezi, indieni, ruşi şi africani de sud, pardon, sud-africani care, zicea doamna ministru de Finanţe din Guvernul Tehnocrat, la acea dată, „sunt săraci şi mulţi şi toţi ştiu să facă câte ceva pe doi lei, fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme”.

În perioada cât a fost ministru de Finanțe, Anca Paliu Dragu a fost unul dintre cei mai contestați miniștri din România și chiar și-a dat silința pentru asta. Ea neomarxistă de fel, a firmat într-un interviu televizat că cel mai bun guvern al României a fost condus de Adrian Năstase. Am dus-o bine rău pe timpul lui Năstase. Fabricile erau devalizate, tăiate și vândute la fier vechi peste noapte. Toată țara era la cheremul mafiei PSD. Ceva deosebit.

Ea nu știe cum trăiesc românii cu aceste salarii minime de mizerie și pensie de 1200 de lei, deoarece doamna a lucrat numai la corporații sau la stat pe salarii de sute de mii de euro anual. Ca ea să poată avea venituri cât mai mari împreună cu clica jefuitoare din fruntea statului, prăpăditul de român poate trăi și cu doi lei.

Studii în SUA plătite de SIE

Între 1999 şi 2000, studiază la Universitatea Georgetown din Statele Unite în cadrul unui program de studii în domeniului politicilor economice şi afacerilor internaţionale. În perioada când doamna studia în SUA, inflația în România era de aprope 50%, iar salariul românului de rând îl cheltuiai într-o seară la bar sau la resturant. De unde avea doamna zeci de mii de dolari pentru studii dacă nu de la serviciile noastre secrete cele multe și inutile. Bineînțeles după ce și-a terminat studiile a fost adusă să lucreze la BNR cu tovarășul Isărescu, turnătorul Manole de la Securitate.

A jefuit resursele țării

Anca Dragu este fost șef la Eon, companie străină ce a cumpărat politicieni ieftini ca să pună mână pe resursele României și apoi să le vândă la suprapreț către români.

Ea a fost implicată în scandalul creșterii artificiale a prețurilor de livrare către populație pe baza unor evaluări exagerate de costuri.

Anca Dragu, fostul șef de la EON, devenit apoi politician la USR, a fost votată de către majoritate șefă la camera senatului României.

Trădare de țară

Anca Dragu este cunoscută pentru actele de trădare de țară, fiind o slugă a ambasadelor străine la București.

România este condusă de ambasadori străini, care au săptămînal întîlniri la nivel înalt în care oficialii români le raportează toate mișcările – decizii și proiecte – în domeniul politic și economic, o situație care intră în contradicție cu prevederile Convenției de la Viena, din 1961. Cea care interzice diplomaților străini amestecul în treburile interne ale altui stat. Confirmarea vine de la însuși nr.2 în stat, președintele Senatului, Anca Dragu, într-un interviu stupefiant pentru Aleph News.

În interviu, Dragu dezvăluie – cu oarece mîndrie chiar – că are săptămînal cîte 2-3 întîlniri cu ambasadori străini, în care le prezintă stadiul reformelor și alte asemenea informații. Principial, discuțiile dintre ambasadorii străini și mai-marii unui stat nu exclud, desigur, teme precum evoluția evenimentelor din statul acreditar ori tratative guvernamentale.

Unealta serviciilor secrete franceze

Cariera Ancăi Paliu Dragu este strâns legată de a lui Dacian Cioloș, fost cursant MISA și apropiat al lui Gregorian Bivolaru, recent arestat în Franța petru viol și agresiuni sexuale în cadrul sectei pe care o conducea. Dacian Cioloș este un personaj extrem de controversat suspectat ca agent de influență al Franței pe teritoriul României și nu numai. Cioloș și-a întins antenele și în Republica Moldova. Anca Dragu l-a urmat inclusiv când acesta a plecat din USR și se pare că a fost recompensată cu acest post de guvernator al BNM.

Anca Dragu a furat din banii românilor: A folosit angajații și mașinile instituției, precum și salonul oficial, pentru a se îmbarca preferențial, cu familia și prietenii, în avionul care a dus-o într-o vacanță în Franța

G4Media.ro a intrat în posesia unui document intern al Senatului Românei care arată că, vara trecută, președintele Senatului de la acel moment a utilizat resurse publice în interesul său propriu, al familiei sale și al unor apropiați.

Sub acoperirea unei ”delegații”, Anca Dragu a folosit mașinile instituției, angajați de la Serviciul Protocol și Pașapoarte al Senatului, precum și Salonul Prezidențial de la Aeroportul Otopeni pentru a avea facilități la îmbarcarea în avionul care a transportat-o în vacanță în Franța.

Într-o reacție pentru G4Media, Anca Dragu a invocat faptul că accesul la aceste facilități a avut loc ”la recomandarea serviciilor de securitate”, ea fiind, atunci, numărul 2 în Statul Român.

Documentul obținut de G4Media arată că, la data de 23 iulie, cu două zile înainte de deplasare, Direcția Secretariat General din Senat a trimis o adresă Secretarului General, informându-l asupra faptului că, între 25 iulie și 1 august, ”o delegație condusă de către doamna Anca Dana Dragu, președintele Senatului României (…) va efectua o deplasare în Franța”.

În adresă se solicita accesul membrilor delegației, precum și al unor reprezentanți ai Senatului de la Serviciul Protocol și Pașapoarte, la Salonul Prezidențial Corp C din Aeroportul Otopeni și se cerea sprijinul ”în facilitarea formalităților de îmbarcare și trecere a frontierei” pentru cei șase membri ai delegației, în frunte cu Anca Dragu. Conform indicativelor aeronavelor, a fost vorba de curse Ryanair (low cost) pe traseul București-Marsilia și retur.

Sursa: G4Media.ro

Spre finalul adresei au fost indicate numele a trei angajați ai Senatului care urmau să conducă/întâmpine delegația la Aeroport, precum și o listă cu numerele de înmatriculare de la cinci autoturisme, patru cu indicativele SEN sau SNT, care să îi transporte pe delegați la plecare/sosire.

Verificările mass-media au arătat că din ”delegație” au mai făcut parte soțul (politician USR în județul Constanța), fiica și fiul minor al Ancăi Dragu, un coleg de facultate al fiicei și o prietenă de familie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button