X

Sindicatul Europol: Bogdan Despescu a dat liber traficului de cocaină în Portul Constanța. Se cumpără cocaină la liber

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Secretarul de stat Bogdan Despescu a condus în ultimii 8 ani, pe rând, IPJ Constanța, apoi a fost numit politic șef al Poliției Române, iar în momentul de față, ca urmare a informațiilor pe care le deține, este intangibil, indiferent ce ar face. 

Nu a contat că sub conducerea lui a fost pierdută lupta cu traficul de droguri (Predoiu), că suntem pe primul loc la morți din accidente rutiere în Europa (2 Mai), pe primul loc la trafic de carne vie (Caracal) și am avut parte de cea mai mare deprofesionalizare a Poliției Române (Onești, Arad).

În altă ordine de idei, ce vrem noi să spunem, oare pe perioada în care Despescu a avut sub control Portul Constanța, de ce nu a inițiat nicio modificare structurală pentru a suplimenta numărul de funcții la structurile care acționează pe raza portului, în condițiile în care portul este obiectiv strategic pe unde intră peste 99% din marfă provenită din Asia, America?

Oare cine avea interesul să lase la liber evaziunea fiscală în Portul Constanța? Oare cine a închis ochii la traficul de droguri din ultimi ani, din portul Constanța? Oare ce sume se tranzacționează pentru “libertatea de mișcare” din Portul Constanța? Ce credeți, Despescu știe?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. pai na daca Amsterdamul este foarte solicitat in materie, s-a ordonat Bucurestiului deschiderea oficiala “a celui de-al doilea front”
    pai cum altfel , sunt tari “civilizate” care traiesc in proportie de 20-50 la suta din trafic . pai degeaba au facut ei lovilutia din 89
    nu tataie , Drogul vine mai repede si mai usor prin Constanta si cusigurantamai ieftin.

    pai na, unu din franta Jaques Chiraque( nu mai am chef sa verific ortografia,dar poate se intelege) , avea dealer-ul lui personal care-l servea saptamanl, macar de era marfa pura si nu piramidon amestecat cu gainat. da si costa pe masura.
    Dealer-ul.respectiv a scris si o carte, servea pe multi salai, la ei faina asta e ca berica la noi, fereasca Dumnezeu de asa pacoste. Is implicati mai toti politie, administratie, cadre medicale, clinici de detoxifiere, ,medicamente etc . Ei, se mai omoara bandele rivale si atunci mai intervine armata in forta pentru a mai calma spiritele si restabili piata, fara de care nuse poate, cade toata economia odata cu drogul.
    in rest se moare pe capete de la produse contrafacute, overdose etc.
    Bravos natiune, sigur nu pentru asta au murit unii oameni sinceri dar mult prea naivi in urma cu 34 de ani. Dumnezeu sa-i ierte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button