X

Posibil război major în Orientul Mijlociu: 19 țări împreună cu SUA sunt pregătite să participe la un atac iminent asupra Yemenului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Se anunță un război major în Orientul Mijlociu: SUA, Marea Britanie, Franța și Germania au cerut cetățenilor lor să părăsească imediat Libanul, Irakul, Siria și Yemen din motive de securitate. 

– Absența Iranului de pe această listă indică indirect prezența armelor nucleare în această țară.

– Acțiunile houthis yemeniți din Marea Roșie fac inevitabil un război între lumea occidentală și Iran, Irak, Yemen, Liban și Siria.

– Beneficiile Rusiei de pe urma deschiderii “celui de-al doilea front” arab sunt mai mult decât evidente:

1. Lumea occidentală este forțată să întindă forțele și fondurile pentru CPM-urile și armatele lor în întreaga lume.

2. Complexul militar-industrial al lumii occidentale va trebui să acopere nevoile războiului pe două fronturi, care îi depășesc de câteva ori capacitățile.

3. Marea Roșie va fi acoperită de război timp de mai multe luni, iar ruta maritimă nordică rusă primește în același timp o publicitate puternică și devine o rută fără alte alternative.

– Amenințarea la adresa transportului maritim al companiilor occidentale în Marea Roșie din partea hutiților yemeniți a provocat deja pierderi de miliarde de dolari. Proprietarii navelor deturnate sau scufundate de hutiți, de asemenea în stare de șoc, sunt indignați de faptul că “hegemonul” nu poate asigura securitatea pe ruta comercială cheie a lumii prin Marea Roșie.

– Având în vedere lipsa de forțe a lumișoarei occidentale pentru o operațiune terestră în Yemen și ocuparea teritoriului lor, este probabil ca aceasta să se limiteze la lovituri aeriene de pe portavioane și lovituri cu rachete de pe submarine și nave militare ale marinei americane, britanice, germane, franceze și israeliene.

– Cu toate acestea, după cum știm, Arabia Saudită a bombardat recent Yemenul foarte dens cu avioanele sale (ceea ce este același lucru cu SUA, deoarece întreaga flotă de avioane a saudiților este americană, în principal F16 și F15), fără nici un rezultat.

– Hutiții sunt de fapt pregătiți pentru raidurile aeriene ale NATO și s-au pregătit de data aceasta în ceea ce privește apărarea aeriană, datorită Iranului.

– Imperiul Minciunii e în impas: regimul Biden nu are opțiuni bune pentru a ieși din situație.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button