X

Partidul SOS are siglă după viziunea ezoterică a masoanei Alice Florescu-Bleotu, mama senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă. Detalii despre partidul masoneriei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Partidul SOS al senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă este o organizație politică de tip ezoteric, din care fac parte personaje cu viziuni neortodoxe și anti-românești, care-și iau energiile de pe la Sfinxul din Bucegi, odată cu toate spiritele “făcute și nefăcute” (vorba senatoarei).  Dar despre lipsa lor de viziune pentru țară vom vorbi într-un alt material.

Acum, să le analizăm sigla. Aceasta are un contur sub forma de cruce, cea de pe blazonul cneazului Cîndea din Țara Hațegului, din perioada 1200-1300 e.n. Până aici e bine. Căci s-a urmărit îmbrobodirea unor ortodocși mai naivi și neavizați. Ceea ce urmează este un octogon, cu foarte mare semnificație pentru familia din care face parte senatoarea Șoșoacă, a cărei mamă, masoană în Marea Lojă Națională a României 1880 (vezi video mai jos), i-a impus viziunea ezoterică asupra siglei SOS:

„Romania este o zona plina de energie, are acel octogon. Cei care au putina cunoastere ezoterica stiu ca exista in Romania 7 din cele 8 puncte hiperenergetice cu care se poate face lantul de unire, de blocare a acestor energii manipulate si de distrugere a noastra”, spunea mama lui Sosoaca la o conferinta despre ezoterism.

Aceasta nu este altceva decât NewAge, adică religia ce-l va înscăuna pe antihrist, rezultatul curentului ecumenist la nivel mondial, ceea ce înseamnă globalizarea din punct de vedere religios. Un amalgam de idei neortodoxe înfășurate într-un ambalaj aparent ortodox, menit să înșele pe cât mai mulți.

Și deloc întâmplător, prescurtarea partidului este de-a dreptul halucinantă, SOS RO este un acronim de la SOROS! Se pare că nu i-a deranjat această asemănare clară și au pus-o la loc de “cinste” chiar pe Sfânta Cruce!

Deci, cum s-ar traduce viziunea SOS exprimată de sigla lor? Gruparea ezoteriștilor din România infiltrați de masoni în Ortodoxie cu bani de la Soros? Să vă spulbere Dumnezeu toată lucrarea satanică!

Video în care apare îmbrăcată în masoană, mama senatoarei Șoșoacă:

Partidul masoneriei din care face parte mama senatoarei Șoșoacă

Alice Florescu-Bleotu a fost implicata si in politica, alături de șeful Marii Loje Masonice Nationale 1880, generalul (r) Bartolomeu Constantin Savoiu, care este si presedintele  asociatiei „Alianta Lege si Ordine” (ALO). Alice Florescu-Bleotu a fost aleasa in 2012 vicepresedinte al ALO.

In 2013, ALO si-a infiintat propriul partid, avand aceeasi denumire.

„ALO este pentru prima data un partid de centru-dreapta. Raspundem unei asteptari profunde a populatiei romane. Dreapta nu exista. Sunt oameni vopsiti care au inselat poporul cu vechi slogane”, afirma atunci generalul Constantin Savoiu.

Partidul a avut un ofiter, Gheorghe Dinu, fost sef la unitatea din Constanta a serviciului secret al Ministerului de Interne, cunoscut sub numele „Doi si-un sfert”, care în 2014, a candidat ca independent la Președinția României.

De ALO nu s-a mai auzit nimic in ultimii cinci ani.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

    1. just si la obiect articolul. Doar muzica psaltica acceptabila si nu lalaiala, fara noima si sens ,polifonica de inspiratie sort cu echer si compas. . “democratizarea” societatii a facut ravagii atat in biserica dar si in muzica. si cantul gregorian primitiv( avand radacini comune cu cel bizantin) a fost de asemenea inlocuit si desfigurat. mai e un pas si or sa fie si la noi in biserici concerte de tot soiul. da daca este comanda si mai iese si un ban.
      au stalcit si colindele. alea autentice sunt monodice , fara fandoseli academice. si uite asa apar “vedete” care mai si re-prezinta … folclorul romanesc .

  1. si multi dintre ierarhi cunosc si stie cine mai ce fac, ca doar au facut studii “ecumenice” in tara octogonului.
    iar treabA cu energia nu este musai oculta, e clar ca un munte, daca mai are si padure, va avea o energie mai buna decat o mlastina, sau un …. cartier construit pe un teren mlastinos.

    mai semnificativ este ca respectiva il invoca pe shiva, distrugatorul… .

    Intr-un stat “modern” infaptuit de aceeasi baieti, totul se leaga in spiritul agendei distrugatorului

    iar acronimele, au si ele forta de sugestie, autosugestie dar se si pot specula multe chestii; astfel partidul “nationalist” nu are ca simbol elementul mult studiat si experimentat de alchimisti?

    oricum ni se ofera o lume plina de vraji si alte alea astfel acronimul DIVOC in limba neamului “ales” ar putea inseamna , dupa unii, posedat de un spirit rau. asa cum si prea banalul card… .

  2. la fel de semnificativ este si partidul alo si mai ales sigla ( semnul interzis) Alo adica 911 …
    Astia ar trebuie interzisi si inchisi in doua temniti large… . lege si ordine , cumva ordo ab chaos ? ALO stati linistiti la locurile voastre alea 2 temniti

  3. Diana Ivanovici Sosoaca este o inteligenta oprtunista, cu caracter de precupeață, de o trufie ieșită din comun și fără scrupule!
    Avocat specializat in divorțuri, împrăștie dezbinare peste tot, in special în familii, a declarat deschis război bărbaților, chiar daca e la al treilea, doar pe care poate să-i dreseze.
    Deci, acest personaj care dezbina familii, (uitând că prin căsătorie devenim un singur trup, cu parte bărbătească și parte femeiasca), dezbina poporul, pactizează cu rușii, cu austriecii, cochetează cu PSD si PNL, chiar daca se declara pentru națiunea română, pomenește cu nerusinare de Dumnezeu, până la bagatelizare. Degeaba face circ electoral, sau sărută moaște, e extrem de departe de ortodoxie. Sper ca românii să înțeleagă pericolul, ca acest demon sa avanseze politic.
    Am urmarit-o și în diverse interviuri, scandaluri și am văzut-o “live” la Țebea și București, am toată responsabilitatea pentru ce spun.
    Materialul Dvs. despre mama ei, nu mă miră, ba chiar întărește părerea mea.
    Mulțumesc!
    Cu respect, Lucian Crisan-Lupa, 59 de ani, Cluj-Napoca

  4. Aia e florescu bleotu, ailaltă e iovanovici ssok…băi da astea n-au un singur bărbat, să le dea numele de cununie?! Ha, ce-i aia cununie, zic astea?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button