X

Meloni spune că Europa este in proces de islamizare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cultura și valorile islamice au o „problemă de compatibilitate” în Europa, unde procesul de islamizare este în prezent în desfășurare, a afirmat primul ministru italian Giorgia Meloni la congresul partidului său Frații Italiei. 

„Centrele culturale islamice din Italia sunt finanțate de Arabia Saudită, unde se aplică legea islamică. În Europa se desfășoară un proces de islamizare, care este departe de valorile civilizației noastre”, a spus ea.

Împreună cu Meloni, premierul britanic Rishi Sunak a participat la congresul partidului, care și-a exprimat îngrijorarea cu privire la afluxul de refugiați în Europa. „Dacă nu rezolvăm această problemă a migrației, numărul va crește. Va submina țările noastre și capacitatea noastră de a-i ajuta pe cei care au cel mai mult nevoie de ajutorul nostru”, a spus el.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button