X

[VIDEO] O parte din cei injectati cu ARN mesager prezintă schimbări de personalitate care provin din leziuni neurologice induse de vaccin

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În cadrul unei sesiuni a Comitetului internațional de investigare a crimelor (ICIC), care a avut loc la începutul acestei luni, experți în domeniu au discutat problema schimbărilor de personalitate care au apărut la persoanele care au fost “vaccinate” împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19). 

Avocatul Dr. Reiner Fuellmich i-a intervievat pe Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Prof. Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf și Dr. Peter R. Breggin cu privire la diverse aspecte legate de vaccinurile COVID, inclusiv la ce servesc cu adevărat, ce efecte au asupra oamenilor și cum vor arăta viitoarele vaccinuri bazate pe cadrul tehnologic emergent mARN (sau modARN, după unii).

Dr. Wolf, autor și jurnalist, a vorbit în mod special despre distrugerea voinței oamenilor după injectare și despre cum arată aceasta în starea actuală a lumii. Dr. Breggin a dezvoltat acest subiect, subliniind paralelele tulburătoare dintre efectele ARNm asupra minții umane și practicile de lobotomizare din vechime.

“Cei mai mulți oameni cunosc lobotomia doar din filmul “Zbor deasupra cuibului de cuci”, deși criza Covid a dezvăluit că nimic nu rămâne prea sinistru sau înfiorător pentru ca Big Pharma să conceapă și să includă în produse destinate a fi injectate în masă [sic] în populații sub eticheta de “vaccin””, notează The Exposé.

Nu numai că injecțiile COVID cauzează daune fizice profunde organelor corporale, așa cum am acoperit de mai multe luni, dar ele deteriorează și distrug, de asemenea, micile capilare care există în creier ca parte a barierei hemato-encefalice de importanță critică.

“Această avalanșă de distrugeri cauzate de injecții duce în cele din urmă la schimbări majore de personalitate la beneficiari, despre care experții discută în videoclipul de mai sus. În esență, injecțiile COVID mănâncă creierul oamenilor în timp real și îi transformă în zombi lobotomizați. Planul general cu toate acestea pare să fie acela de a supune planeta sub un fel de control al minții, deoarece această lobotomizare permite spălarea ulterioară a creierului beneficiarilor de injecții, posibil cu ajutorul 5G și al altor arme avansate împotriva populației. În cele din urmă, toate așa-numitele “vaccinuri” vor purta marca ARNm, ceea ce înseamnă că toată lumea va fi în cele din urmă distrusă și reprogramată cerebral. Printre acestea se numără viitoarele vaccinuri pentru rujeolă, gripă și alte boli infecțioase. De asemenea, vitele folosite pentru hrană primesc acum injecții cu ARNm, ceea ce afectează carnea și produsele lactate cu ceea ce conțin aceste injecții.”, se spune in dialogul dintre experti.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Bai nu mai mancati ce nu trebuie, oricum la romani prostia e la rang de arta, asa ca..Sa nu mai dam vina pe altii sau altceva ca noi singuri nu suntem in stare sa luam decizii sau saactionam cum trebuie. Te obliga cineva sa te uiti la tv? te obliga cineva sa alergi dupa bani, sa iti faci casa mare, sa ti iei masini? E decizia fiecaruia. Pai si la ce mancam..alea nu s modificate genetic? Uite la tehnologia asta de o folosim..tv, radio, tablete, telefoane..intenet..astea nu produc tot felul de radiatii de schimba comportamente?
    Tot ce ne inconjoara este toxic, depinde de fiecare in ce masura se lasa afectat.

  2. Omule ai punctat tot ce trebuie. Mai salvezi un pic onoarea natiei.
    Cati or fi ca dumneata? Oricum romanii nu fac exceptie in peisajul general. Poate in bine daca datele despre vaxxinare sunt corecte. Cine poate sti.
    Ar mai fi islandezii care cica la un moment dat au alungat si FMI si toate rahaturile astea si le-a mers mai bine.
    Oricum intrebrea este : pana unde vor merge toate astea? Si mai ales cat va mai dura ( daca dam crezare Apocalipsei) .

  3. Se pare ca lucrurile sunt mult mai complicate si mai grave…
    “…Cel Ce sade pe tron este caracterizat drept asemenea cu pietrele pretioase…caci cum ar fi putut sa descrie Sfantul Ioan Evanghelistul ceea ce tocmai vedea?Notati ca prorocii-Iezechel si alti proroci-vorbesc despre asemanarea slavei lui Dumnezeu,iar nu despre asemanarea lui Dumnezeu…Dumnezeirea ,iubitii mei nu se descrie… “Si douazeci si patru de scaune inconjurau tronul si pe scaune am vazut pe cei douazeci si patru de batrani,sezand imbracati in haine albe si purtand pe capetele lor cununi de aur”Apocalipsa 4,4.Ce minunata priveliste!…Sunt douazeci si patru pentru a fi aratat de doua ori numarul 12.Este un numar simbolic acest 24,care inseamna de doua ori 12 si arata aici marea multime a sfintilor…de 12 ×12 mii ,care inseamna 144.000,sunt si acestea numere simbolice…La pytagoreici numarul 24 inseamna totdeauna plenitudinea cerului,toate stelele cerului.Prin urmare,numarul 24 atribuit batranilor inseamna toti sfintii din cer…” Tainele Cartii cu sapte peceti.Cateheze la Cartea Apocalipsei.Arhimandritul Athanasie Mytilineos
    Deci daca numarul 144.000 este simbolic si inseamna toti ingerii din cer care au cazut odata cu Lucifer …oare aceasta pentarhie a intunericului prin inocularea unei a treia linii sintetice prin vaccinarea pe orice cai si orice mijloace…a toata populatia planetei+pecetluire…,nu se doreste oare ca sa nu se refaca inapoi numarul de sfinti din cer pana la Parusie…sa intarzie venirea lui Hristos la Judecata finala,deoarece asa in mintea lor draceasca nu se va mai mantui nimeni…temandu-se ei de focurile iadului si vrand sa imparateasca ei permanent pe pamant inscaunandu-l pe antihrist…?!
    Fiindca omul are 2 linii genealogice: ADN + ARN, care la rândul lor, conțin fiecare câte 72.000 de legături de nucleotide de la mamă și 72.000 de la tată insumand 144.000
    Al 3-lea helix – cel sintetic, provenit din vaccin, datorită tehnologiei cu ARN Mesager – conține tot 72.000, iar în total se fac 216.000 de legături.
    600 x 60 x 6 = 216.000 de legături.
    “Nu știți, oare, că voi sunteți templu al lui Dumnezeu și că Duhul lui Dumnezeu locuiește în voi?”. Trupul uman (templul) + sufletul omului (duhul) le-au distrus prin vaccin!
    A se vedea ritualul Reginei Angliei pe youtube la inaugurarea “pomului vietii”,la Castelul Windor…” in 2022
    Si cum arata un anumit Matteo Romeo :”Regina Angliei, Elisabeth, numita si “Reptila”, asista la o ceremonie stranie unde se dã stratul modificarii ADN-ului uman prin toti cei care s-au va××inat. Dupã cum se vede, butonul de start din video, este planeta pamant 🌎înconjuarta de o coroana Regala, 👑care înseamna ca cineva detine controlul absolut al planetei, iar accesarea butonului planetar,🔮înseamna resetarea umanitatii prin modifcarea genomului uman. Oamenii va××inati nu mai reprezintã o forma de propietate suveranã a lui Dumnezeu, ci reprezinta sclavii Reptilienilor cu chip uman. Arborele vietii sau arborele genealogic din video, mentionat si în biblie, cand Adam si Eva au fost manipulati de şarpele reptilã printr-o deghizare umanã, nu e decat aceeasi întamplare asemanatore si asociata cu cea din trecut care s-a întamplat si în prezent. Şarpele din biblie, înseamna o altã specie umanoida, dar cu chip de reptilã. Afla,draconienii-reptilieni,sunt draci…”

    https://youtu.be/LfL9HebGZz0?si=4MSwh1WQvH-I2Xtr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button