X

Austria dă startul celui de-al enșpelea val c0vid: „Renunțați la petrecerea de Crăciun, gândiți-vă la cei dragi!”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iar anunță vuvuzelele plandemiste creșteri alarmante de îmbolnăviri c19.  La Viena se zice că sunt cele mai multe cazuri, motiv pentru care oamenii sunt sfătuiți să renunțe la petrecerile de Crăciun.

“Nu s-au învățat prea multe din ultimii ani. Oamenii reacționează doar atunci când deja doare. De regulă, accentul se pune pe responsabilitatea personală, însă acest lucru nu este vizibil în ultimele luni, altfel nu ar exista această creștere”, a declarat, într-un interviu pentru Heute, Hans-Peter Hutter, specialist în medicină de mediu la MedUni Viena.

Se anunță că peste 1.000 de persoane sunt internate în spital din cauza infecției cu SARS-CoV-2 .

„Ținând cont de faptul că raportare și testarea nu mai sunt obligatorii, este greu de spus cât de mare este în realitate numărul infecțiilor cu coronavirus în Austria”, a spus Hutter.

Acesta a precizat că, potrivit monitorizării sistemului de asigurări, situația este extrem de nefavorabilă: “Octombrie și parțial noiembrie erau încă relativ calde. Apoi s-a răcit brusc și oamenii s-au întâlnit din nou în interior și au început primele sărbători”.

“Specialistul” vine iar cu gogorița asimptomaticilor și prezice că cifrele vor continua să crească, întrucât “se întâlnesc tot mai mulți oameni infectați care fie nu au simptome, fie care spun că nu e chiar atât de rău.”.

Hans-Peter Hutter a ținut să le transmită un mesaj compatrioților săi:

“Acolo unde sunt adunări mari de oameni, gândiți-vă dacă vreți cu adevărat să mergeți. Renunțați la petrecerea de Crăciun! Evaluați riscul și gândiți-vă la familie, la cei dragi”.

MARȘ, MĂ! Nu mai ține de data asta! Locul vostru este la pușcărie pentru toate crimele săvârșite în plandemia voastră diabolică! Arafat, să nu ai curajul să ieși iar pe sticlă! Rafila, marș la OMS și lasă-ne!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ce sa fcem si noi. Va dati seama ca precumpe vremuri cand se intlneau 3 romani, 2 erau informatori asa si astazi. Tradarea prentfce parte din genomul uman. “oaminii di ghini” isi vad linistiti di porcu di craciun si multi or luat vreo 40 di chile di pi la mucifland, din patria marxismului. Halal aliati. gingal biel sun purcel si cun virusel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button