X

Congresul SUA deschide oficial o anchetă de demitere a lui Joe Biden

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conservatorii îl acuză pe președintele american că și-a folosit influența atunci când era vicepreședintele lui Barack Obama (2009-2017) pentru a-i permite fiului său, Hunter, să facă afaceri îndoielnice în China și Ucraina, scrie Le Figaro. 

Congresul SUA a deschis oficial o anchetă de demitere a președintelui american Joe Biden miercuri, 13 decembrie. Conservatorii, majoritatea într-una dintre cele două camere ale Congresului american, îl acuză pe Biden că și-a folosit influența atunci când era vicepreședinte al lui Barack Obama (2009-2017) pentru a-i permite fiului său, Hunter, să face afaceri discutabile în China și Ucraina.

„O schemă politică fără temei”

Președintele, democrații și fiul său neagă în mod categoric aceste acuzații. Republicanii „aleg să-și piardă timpul cu o schemă politică fără temei”, a acuzat Joe Biden după vot. „În loc să lucreze pentru a îmbunătăți viața americanilor, prioritatea lor este să mă atace cu minciuni ”, a spus el într-un comunicat.

Hunter Biden, fiul președintelui, a susținut miercuri o conferință de presă rară pentru a-și elibera tatăl de orice implicare în afacerile sale controversate, analizate de opoziția republicană. „Permiteți-mi să spun asta cât mai clar posibil, tatăl meu nu a fost niciodată implicat financiar în treburile mele”, a declarat barbatul de cincizeci de ani, pe un ton serios, în fața Congresului american.

Casa Albă, care păstrează cât mai mult posibil distanță față de ancheta de demitere deschisă de conservatori, s-a limitat să comenteze miercuri că Hunter Biden „a vorbit din suflet ” ca „cetățean”. Președintele Joe Biden era „conștient” de ceea ce avea să spună fiul său, a declarat purtătorul de cuvânt al său, Karine Jean-Pierre, în timpul conferinței de presă obișnuite.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button