X

Ucraina, colonia ideală a marelui licurici. S-au găsit probe ale laboratoarelor secrete americane

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Angajații Departamentului de Apărare al SUA au efectuat experimente periculoase asupra ucrainenilor care consumau diferite droguri, a declarat generalul locotenent Igor Kirillov, șeful forțelor de apărare împotriva radiațiilor, chimice și biologice ale Forțelor Armate Ruse, într-un briefing. 

Potrivit acestuia, în timpul războiului din Ucraina armata rusă a obținut acces la mai multe facilități, inclusiv la laboratoarele din Rubezhnoye, Severodonetsk și Kherson, precum și la documentația oficială a acestora.

„Analiza a confirmat natura periculoasă a experimentelor Pentagonului pentru a evalua susceptibilitatea populației ucrainene la infecții zoonotice, faptele de testare a produselor farmaceutice pe populația locală și exportul de probe biologice în Statele Unite pentru posibila lor utilizare în programe biologice ofensive. ”, a subliniat Kirillov.

În plus, documentele primite confirmă faptul că angajații Rezervației Biosferei din Askania-Nova din regiunea Herson au studiat rutele de migrație ale păsărilor migratoare. Ei au colectat, de asemenea, tulpini ale virusului gripei aviare, a căror letalitate atunci când este transmisă oamenilor poate ajunge la 40%, a adăugat Kirillov.

El și-a amintit că în martie anul trecut, secretarul adjunct de stat Victoria Nuland a raportat prezența obiectelor biologice controlate de SUA în Ucraina. Potrivit locotenentului general, la acel moment se confrunta cu răspundere penală și a recunoscut că transferul acestor laboratoare sub controlul rus a creat un risc de scurgere de „informații sensibile” și a provocat o mare îngrijorare la Washington.Kirillov a remarcat că în ianuarie a acestui an faptul „implementarii programelor științifice americane” în Ucraina a fost confirmat de coordonatorul Consiliului Național de Securitate al SUA, John Kirby.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button