X

Lavrov: Principalul rezultat al conflictului din Ucraina a fost întărirea Rusiei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Principalul rezultat al conflictului din Ucraina a fost întărirea Rusiei, a declarat ministrul de externe al țării, Serghei Lavrov, vorbind online la Forumul de la Doha, relatează TASS.

„Rezultatul războiului împotriva Rusiei, lansat de Statele Unite în mâinile Ucrainei, este deja vizibil. Ați menționat extinderea NATO, dar principalul rezultat pentru noi și, de altfel, pentru alții care vor simți asta mai târziu, este că Rusia a devenit deja mult mai puternică decât era înainte”, a spus el.

Ca exemplu de întărire a țării după războiul din Europa, Lavrov a numit evenimentele de la începutul secolului al XIX-lea, când „Napoleon a adunat aproape toată Europa pentru a ataca Rusia”, și Marele Război Patriotic, când un secol și jumătate mai târziu, Adolf Hitler a făcut la fel. După ambele războaie, Rusia a devenit mai puternică, a subliniat ministrul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button