X

[VIDEO] Grupul psaltic „Tronos” al Patriarhiei și Orchestra Armatei, concert de colinde și cântece patriotice, la Parlament

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Grupul psaltic „Tronos” al Patriarhiei Române și Orchestra Armatei au susținut, vineri, 8 decembrie, un concert de colinde și de cântece patriotice, la Parlament, la invitaţia președintelui Comisiei pentru românii de pretutindeni din Senat, senatorul Claudiu Târziu (AUR).

Concertul, ajuns la cea de-a treia ediție, a ridicat sala în picioare, iar aplauzele au răsunat pe întreaga durată a spectacolului.

„Biserica și Armata, două instituții pe care s-a clădit națiunea română, iată-le împletite într-un extraordinar de frumos spectacol. Noi, ceilalți, suntem biserica luptătoare și rugătoare. Așa trebuie să fim în fiecare zi”, a spus senatorul Claudiu Târziu, președintele Comisiei pentru românii de pretutindeni.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button