X

Presa și procurorii atacă orchestrat Biserica Ortodoxă Română. În culisele investigației Recorder-DNA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Recent, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a devenit subiectul unei anchete conduse de Direcția Națională Anticorupție (DNA), urmare a unei investigații publicate de Recorder. Aceast caz este încă un exemplu cum jurnaliștii și procurorii lucrează în tandem pentru distrugerea imaginii acelor instituții pe care nu le pot controla.

Investigația DNA a fost declanșată în urma publicării a unor imagini filmate cu camera ascunsă, prezentând o conversație între IPS Teodosie și un preot sub acoperire, care a mințint că este om de afaceri. Din felul în care a fost prezentată „investigația” este clar că scopul ei nu a fost descoperirea adevărului, ci și distrugerea imaginii unui înalt prelat și, prin extensie, a imaginii Bisericii Ortodexe Române.

BOR nu s-a dezis explicit de IPS Teodosie, cerând, în schimb, dreptate și corectitudine în tratarea cazului.

Se vede cu ochiul liber că sunt înțelegeri obscure între anumite segmente ale presei și justiției, acțiunile lor fiind coordonate și au drept obiectiv prezentarea distorsionată a realității. Astfel de situații pot fi orchestrate împotriva oricui, lăsând persoanele vulnerabile la acuzații nefondate și manipulări media.

Campania orchestrată de Recorder și DNA are drept scop distrugerea încrederii românilor în Biserică – pilon al poporului român, noi știm cu toții că mare majoritatea a preoților sunt dedicați muncii lor și îndeplinesc fapte bune, dar aceste aspecte sunt ignorate în timp ce presa cu viziuni anti-creștine, de stângă preferă scandalurile.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

  1. ,,Educația morală e cea mai importantă, pentru că lucrul cel mai principal e moralitatea și pietatea, singurele prin care ne ridicăm deasupra celorlalte creaturi și ne apropiem de Dumnezeu. Învățământul științelor, al artelor și limbilor e numai o introducere, o pregătire, și trebuie să fie subordonate Scripturii.” ( J. Comenius)
    Tot ce se întâmplă este rezultatul unei educații precare, în care scopul nu mai este apropierea de Dumnezeu. Un om fără Dumnezeu este capabil de orice. Să ne amintim de modul barbar în care s-au comportat torționarii din închisorile comuniste cu sfinții noștri dragi. Lupta este împotriva lui Hristos din inimile oamenilor. Cu Hristos suntem puternici și neșantajabili. Fără Hristos suntem aproape ca și animalele. Iar conducătorii noștri asta își doresc: să ne dreseze, pentru a fi docili, ca și animalele. Hristos îi deranjează. Mărturisitorii lui Hristos – de asemenea! Să fim uniți în jurul lui Hristos și a celor care Îl mărturisesc!

  2. Scopul final al bestiilor si satanelor care ne conduc, este interzicerea Sfintei Impartasanii si participarea la Sfanta Liturghie! Asta, daca cumva vor mai apuca acele vremuri si nu se vor lovi se o rezistentza extrem de puternica din partea romanilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button