X

Dosarul DNA pe achiziția de vaccinuri ajunge la Arafat, Rafila și Streinu Cercel

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat, marţi, că partidul său va solicita extinderea cercetării penale privind achiziţiile de vaccinuri în timpul pandemiei, la senatorul PSD Adrian Streinu Cercel şi la Raed Arafat, şeful Departamentului pentru situaţii de Urgenţă.

“Am participat la o emisiune de televiziune, duminică seară, în care domnul senator PSD, domnul Adrian Streinu Cercel, s-a denunţat în direct cu privire la sponsorizări din partea unei mari companii farmaceutice, producătoare de vaccinuri. Vreau să anunţ că, în numele AUR, vom cere extinderea cercetării penale pentru achiziţiile în timpul pandemiei şi la domnul Raed Arafat, şi la actualul senator PSD, la domnul Streinu Cercel. Stăm la baza înfiinţării Comisiei de anchetă cu privire la achiziţiile din timpul pandemiei, le-a fost frică celor care conduc această instituţie să ne lase să prezidăm această comisie, conform cutumei (…).Nu ne-au acordat funcţia de preşedinte al Comisiei de anchetă cu privire la achiziţii în timpul pandemiei, am venit cu un raport paralel, pe care l-am pus la dispoziţia presei, săptămâna trecută”, a susţinut Simion, la o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că şi Alexandru Rafila ar trebui să răspundă în dosarul privind achiziţia de vaccinuri. “Credem că este absolut necesar ca, după doamna Mihăilă, după domnul Voiculescu, după domnul Cîţu, să se extindă această cercetare penală şi să fie inculpaţi şi cioclii pandemiei – domnul Raed Arafat, domnul Adrian Streinu Cercel, şi nici reprezentantul României de la OMS, la acea vreme, nu cred că ar trebui ocolit, actualul ministru al Sănătăţii”, a concluzionat liderul AUR.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. AUR a votat pentru desfacerea contractului de munca a celor care nu aveau certificat verde, noi nu uitam, pe cine prostiti cu propaganda. Ii stim bine pe cei care au luptat in pandemie sa nu ne vaccinam.

  2. Laurentiu Prisching

    De acord întru’ totul.

    Iar când vor iesi de la zdup ( cu picioarele înainte) le vom cânta “Vesnica Pomenire”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button