X

La mulți ani, mărturisitorului Demostene Andronescu!

Bunul Dumnezeu le dă înapoi acestor mărturisitori anii jertfiți în temnițe pentru credința în Hristos!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Generația mea a avut șansa de a-și lua putere de foc de la generația închisorilor comuniste, transmite senatorul Claudiu Târziu.

Zic „putere de foc” pentru că, după Sfintele Scripturi, Cuvîntul lui Dumnezeu este foc, iar cei care au supraviețuit regimului de exterminare din temnițele comuniste, cu ajutorul Lui, s-au învrednicit de a da mai departe această putere.

Spun „șansă” pentru că ocazia de a-i cunoaște pe luptătorii de partea lui Dumnezeu și a neamului românesc în războiul dintre Bine și Rău, dus în chip văzut și nevăzut, a fost o binecuvintare și punctul de cotitură în destinul personal pentru unii dintre noi.

Eroi, martiri și sfinți au ieșit din gulagul comunist. Iar noi i-am putut vedea de aproape, îmbrățișa, asculta, urma. Am putut vedea lucrarea lui Dumnezeu în ei. Și ne-am cutremurat.

Dacă vom face un bine aproapelui și comunității naționale, dacă ne vom salva sufletele, lor le datorăm pornirea pe acest drum.

Unul dintre ei, Demostene Andronescu, mare poet al închisorilor comuniste și neobosit mărturisitor al adevărului, a împlinit astăzi 96 de ani.

Dumnezeu să ni-l țină îndelungat în zile, sănătos și plin de bucurii duhovnicești!

La mulți ani!

Demostene Andronescu. Viața, creația, suferința.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button