X

Ungaria anunță că a învins Ucraina in NATO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am reuşit să validăm punctele de vedere maghiare în ceea ce priveşte extinderea programului de sprijin practic al NATO dedicat Ucrainei, care funcţionează din 2016, iar astfel, în viitor vor putea fi furnizate doar dispozitive neletale, şi exclusiv pe bază voluntară, a declarat ministrul ungar de externe şi al comerţului exterior, Péter Szijjártó, miercuri, la Bruxelles.

La conferinţa de presă care a urmat şedinţei Consiliului NATO-Ucraina la nivelul miniştrilor de externe, şeful diplomaţiei ungare a declarat că deşi poate părea plictisitor deja, este important de precizat că încă mai este valabilă decizia organizaţiei militare potrivit căreia trebuie făcut totul pentru a evita o confruntare cu Rusia, şi deşi în cadrul şedinţei a existat “o atmosferă de război”, nici acum nu a pus la îndoială acest lucru nimeni.

“Mai mult decât atât, aliaţii au precizat clar, şi astăzi, că în circumstanţele actuale nu se pune problema aderării Ucrainei la NATO”, a relatat ministrul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button