X

Lavrov: Moldova este destinată să devină următoarea „victimă” în războiul hibrid declanșat de Occident

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Moldova este destinată să devină următoarea „victimă” în războiul hibrid declanșat de Occident împotriva Rusiei; NATO și UE ucid formatul „5+2”, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov. 

Ministrul a subliniat că una dintre încercările dejucate de a rezolva problemele acute ale continentului european pe principiul OSCE este memorandumul Kozak, „care ar fi putut rezolva în mod fiabil situația din Moldova acum 20 de ani”.

„NATO și UE, Bruxelles-ul apoi au torpilat fără ceremonie documentul parafat deja de Chișinău și Tiraspol, iar acum ucid formatul „5+2”, ultimul lucru care mai rămâne din eforturile comune pentru reglementarea transnistreană. De fapt, Moldova este destinată. pentru a deveni următoarea victimă în războiul hibrid declanșat de Occident împotriva Rusiei”, a spus Lavrov în timpul discursului său la reuniunea miniștrilor de externe OSCE.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Moldova ,
    deja nāpāditā cu milioanele de jidani satanisti globalisti,
    va plânge cu lacrimi de sânge,
    si
    va fi carne de tun,
    în rāzboiul NATO – Rusia!

    Doamne ajutā!

  2. Urmeaza, cu acelasi scenariu malefic securisto-masonic-jidanesc, un acelasi popor care doarme, in colonia SUA / UE / NATO numitā România!

    Salvarea e numai la HRISTOS!

    DOAMNE AJUTĀ!

  3. Ce cauta imperiul rus in Moldova????? Moldova este parte integranta a romanismului si nu a lumii slave.
    Peste tot pe unde s-au dus rusii, si-au implantat ouale de CUC, ca dupa ce au iesit puii si s-au inmultit,
    sa sustina ca territoriul este al lor.
    Ajunga-va nesatuilor, ati fost si sunteti mama razboaielor care au avut si au loc in lume!!!!!
    Neam rusesc, neam blestemat.

    Iar acum iau si altii lectii de la rusi. Chinezii, care pana acum 30 de ani nu aveau ce manca, s-a umflat orezu-n ei, nu-si mai incap in piele. S-au dezvoltat prin furt intelectual, copiind modelele occidentale, trimitand “studentii” la studii in vest.
    Amandoua natiile, ilustreaza proverbul “pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traesti”, vezi situatia din cel de-al doilea razboi mondial, cand daca nu erau ajutati impotriva nazistilor si a japonezilor, acum nu mai existau.

    1. @ivascu george si nicador (probabil aceeasi persoana)

      Lasati-o mai moale cu minciunile, ca la un moment dat, s-ar putea sa va impiedicati in ele.

      De ce nu faceti distinctia intre comunistii rusi si cei dreptcredinciosi? Pentru ca atunci toata sarada dumitale ar lua-o la vale.

      Imperiul Rus a fost o entitate politica Crestina Adevarata (Ortodoxa), aparatoare a dreptcredinciosilor de peste tot, precum Adevaratul Imperiu Roman (“Romania” sau numit peiorativ de apuseni “Bizantin”) sau precum Voevodatele noastre.

      Singura greseala a Imperiului Rus a fost aceea de a incerca sa copieze pe apuseni (din punct de vedere politic, arhitectural, diplomatic etc.), si tocmai acea perioada este singura laudata de indivizi ca dumneata, gresesc sau nu?

      Ii critici pe fratii rusi, carora le atribui nedreptatile pe care ni le-au facut comunistii atei, iar abominatiile pe care ni le-au facut apusenii iluministi le treci cu vederea. De ce oare?

      Spune oamenilor ce au facut austriecii dumitale in Transilvania si Bucovina, spune ce ne-au facut jidanii si mahomedanii (atat de iubiti de voi, uratorii Adevarului).

      Spune cum papii santajau pe voevozii nostri, ca in schimbul unui “ajutor” militar sa renunte la Dreapta Credinta (asta nu se poate numi ajutor, ci constrangere).

      Voi, lepadati de Adevaratul Dumnezeu (Preasfanta Treime) si de Preasfanta Sa Biserica, ati transformat Romania (care poarta numele fostului Imperiu Ortodox) intr-o copie ieftina si jalnica a imputitelor de tari apusene (in ultimele doua secole, de cand ati pus mana conducerea politica si intelectuala), care nu stiu pe ce pamant traiesc, nu au habar de nimic, pentru ca sunt pagani sadea.

  4. Ce tranzacții financiare de sute de mii de euro face fostul ministru al Culturii, George Ivașcu, actor, si SEF AL MASONERIEI DIN ROMÂNIA, nu ne intereseaza prea tare.
    Dar ne intereseaza ADEVARUL in legatura cu RUSIA , fațā in fațā cu blocul imperialist care stârnește toate razboaiele planetei, adicā NATO al amerlocilor care, împreuna cu jidanii khazari si ajutati de masoneria din România si securistii tradatori de neam si tara, au colonizat tara numita frumos ROMÂNIA si au pus sclavi poporul român si bogatiile imense ale acestei minunate țāri ortodoxe!

    Ce ar “face” sau ce va face Rusia in Moldova si România?! Se va spara, FUPĀ ce blocul NATO al americanilor, vor ataca Rusia, prin Moldova si România, membra a maleficei aliante! Asadar, dracu’ isi bagā coarnele, prin palmele cu semnul cornuta al amerlocilor si va stârni treaba numita, continuarea www3, inceput in Siria de jidanii sprijiniti de americani, eu as zice ca jidanii poruncesc la amerloci.

    Apoi, dl. Ivascu, cât o fi el de mare șmeker mason, a cam lipsit la lectiile de istorie , si nu prea vrea sa vada dincolo de cortina teatrului unde joaca. O tine tare si sus ca Rusia e diavol si americanii “ingeri”. Din aceia mai negri.
    Rusii nu sunt usa de biserica, sunt un COLOS dintoate punctele de vedere, da, si imperialisti si comunisti si de toate. DAR SUNT FRATII NOSTRI ORTODOCSI . Daca rusii au fost barbari in ww2, acum nu mai sunt. Sper sa nu ma insel, dar AU SJUTAT POPULATIA UCRAINEI , cand au intrat in 24.02.2022 SA DISTRUGA LABORATOARELE BIOLOGICE de ARME MORTALE / PECETEA FIAREI 666 vaxx coviv CREATE DE tot de AMERICANI.

    Ucraina este traficul de copii si irgane, i tara interlopa a amerlocilor si jidanilor.

    Chiar cu americanii intrati in razboiul ww2, ca musca in lapte, nu castigau razboiul aliatii, daca nu erau rusii contra nazistilor de atunci.

    Rusii au pierit in ww2, peste 20 milioane de suflete. Din cauza razboiului

    Americanii au baze militare , peste 1000 la numar in toate continentele si tarile lumii, mai puțin in Rusia, China, Mongolia si ceva tari asiatice si africane. Peste 1000 de baze. Unele cifre oficiale arata 800 de baze, dar sunt mult mai multe.

    SUA, jandarmul mondial , a bombardat si distrus peste 20 de tari si a iscat numeroase razboaie pe toate continentele, Europa, Asia, TARILE ARABE, America de Sud, etc. Si Bucuresti a fost bombardat in 1944 de aviatia americana.

    RUSIA cu rusii ortodocsu sunt singurii care pot tine piept azi, in finele lui 2023, IMPERIALISMULUI FIAREI APOCALIPTICE A JIDANILOR SI AMERICANILOR.

    Rusii nu sunt buni?!!
    Dar, cu americanii mori imediat, de saracie (au furat tara de 34 de ani, impreuna cu masonii, securistii tradatori locali si jidanii), mori de razboi si de CHEMTRAILS + românii vor fi carne de tun in razbelul lui nea’ Scutu’Roșu, nebe banker satanist care controleaza toata SUA + jidanimea din Israel + tot NATO + BANUL LUMII OCHIUL DRACULUI.

    DUMNEZEU NU DOARME!

    Vom trai si vom vedea!

    Doamne ajutā!

  5. De ce ne luam de rusii ortodocsi?!

    RUSIA ESTE ORTODOXĀ!
    RUSIA ESTE BINECUVÂNTATĀ DE DUMNEZEU!

    Neam american,
    Neam de masoni satanisti,
    Neam blestemat de DUMNEZEU!

    Cu HRISTOS noi, românii, mergem înainte! ORTODOXIE, NEAM si Tarā!

    Ce va mai rāmâne din România?;

    Doamne ajutā!

  6. Cu CHINA, este o alta socotealā!
    Scrie in Apocalipsa ca vor invada cu o armata de 2 milioane de soldati , (sau roboti soldati) …toata lumea!

    Sā ne fereascā bunul DUMNEZEU!



    DOAMNE AJUTĀ!

    1. Douăzeci de mii de ori câte zece mii,zice la Daniel-adeca 20 mii de divizii-in termeni actuali.Inimaginabil !Vor toca tot, mult mai rau decât lacustele.Vor fi canibali, cum ne spun Părinții vazatori cu Duhul.La Domnul scăparea noastră!

  7. Auzi la ăla de mai sus : “jidanii satanişti globalişti” sunt de vină pentru starea actuală a Republicii Moldova.
    Deci nu e de vină Şor că a furat zeci de milioane de dolari din bugetul Moldovei, nu sunt de vină nici Plahotniuc că a furat şi ala alte multe milioane USD, nici Tauber, desigur. Nu e de vina nici javra prorusă de Igor Dodon care ameninta că, vai, vin iar jandarmii români şi o să vă fure porcul din coteţ, dacă intră Moldova în UE….
    Apropo, ştii ce etnie au Şor şi Tauber?
    Moldova pătimeşte din cauza deportărilor românilor şi politicilor barbare ale ruşilor aplicate încă de când a intrat sub stăpânire ţaristă, nu ale apusenilor, cu atât mai puţin ale Bucureştiului.
    Du-te pe Telegram şi pupă fundul stăpânilor tăi muscoviţi şi nu mai arunca lături pe un site ortodox ROMÂNESC în cei care încearcă să cureţe Moldova de mafioţi şi baroni locali şi care încet, încet, o aşată pe făgaşul normal: spre Europa, nu spre Asia.

  8. Asadar,
    ce tranzacții financiare de sute de mii de euro ar face fostul ministru al Culturii, George Ivașcu, actor, si SEF de MASONERIE, nu ne intereseazā.

    Dar ne intereseaza ADEVARUL in legatura cu RUSIA , fațā in fațā cu blocul imperialist care stârnește toate razboaiele planetei, adicā NATO al amerlocilor care, împreuna cu jidanii khazari si ajutati de masoneria din România si securistii tradatori de neam si tara, au colonizat tara numita frumos ROMÂNIA si au pus sclavi poporul român si bogatiile imense ale acestei minunate țāri ortodoxe!

    Ce ar “face” sau ce va face Rusia in Moldova si România?! Se va apara, DUPĀ ce blocul NATO al americanilor, vor ataca Rusia, prin Moldova si România, membra a maleficei aliante!

    Asadar, dracu’ isi bagā coarnele, prin palmele cu semnul cornuta al amerlocilor si va stârni treaba numita, continuarea www3, inceput in Siria de jidanii sprijiniti de americani, (eu as zice ca jidanii poruncesc la amerloci…).

    Apoi, dl. Ivascu, cât o fi el de mare șmeker mason, a cam lipsit la lectiile de istorie , si nu vrea sa vada dincolo de cortina teatrului unde joacā.
    O tine tare si sus ca Rusia e diavol si americanii “ingeri”. Din aceia mai negri.

    Rusii nu sunt “usa de bisericā”, dar sunt un COLOS dintoate punctele de vedere. Da, si imperialisti si comunisti si de toate.

    DAR RUȘII SUNT, sau ar trebui sā fie, FRATII NOSTRI ORTODOCSI .

    Daca rusii au fost barbari in ww2, acum nu mai sunt. Sper sa nu ma insel.
    RUSII AU AJUTAT POPULATIA UCRAINEI , cand au intrat in 24.02.2022 pentru a distruge LABORATOARELE BIOLOGICE de ARME MORTALE / PECETEA FIAREI 666 vaxx covid + alte blestāmāții CREATE DE tot de AMERICANI.

    Ucraina este traficul de copii si organe, si țara interlopā principala de trafic de carne vie (inclusiv copii) a amerlocilor.

    Chiar cu americanii intrati in razboiul ww2, ca musca in lapte, nu castigau razboiul aliatii, daca nu erau rusii contra nazistilor de atunci.

    Rusii au pierit in ww2, peste 20 milioane de suflete. Din cauza razboiului.

    Americanii au baze militare , peste 1000 la numar in toate continentele si tarile lumii, mai puțin in Rusia, China, Mongolia si ceva tari asiatice si africane. Peste 1000 de baze. Unele cifre oficiale arata peste 800 de baze, dar sunt mult mai multe.

    SUA, tara de masoni, si conglomerat de natii si etnii subjugate, numit jandarmul mondial , a bombardat si distrus peste 20 de tari de-alungul istoriei sale de circa 200 de ani si a iscat numeroase razboaie pe toate continentele, Europa, Asia, TARILE ARABE, America de Sud, etc. Bucuresti a fost bombardat in 1944 de catre aviatia americana.

    RUSIA, cu rusii ortodocși, de pe front, sunt singurii care pot tine piept azi, in finele lui 2023, IMPERIALISMULUI FIAREI APOCALIPTICE A JIDANILOR SI AMERICANILOR.

    Rusii nu sunt buni?!!

    Dar, cu americanii mori imediat, de saracie (ei au furat tara de 34 de ani, impreuna cu masonii, securistii tradatori locali si jidanii) + mori de razboi si + te otravesti cu CHEMTRAILS.
    Românii vor fi carne de tun in razboiul lui nea’ Scutu’Roșu, banker jidan satanist, care controleaza toata SUA + jidanimea din Israel + NATO , in vibratia negativa a zicalei “BANUL :OCHIUL DRACULUI”.
    Mai au ei si agenda oculta satanista de implementat. Daca lumea buna ORTODOXA , nu se uneste impotriva rāului suprem, e jale.

    DUMNEZEU NU DOARME!

    Vom trāi si vom vedea!

    Doamne ajutā!

  9. Asadar, sā stam drept si sā luām aminte!

    Catre omul de nimic @Nicador.
    Nu ai dreptate!

    Nu sunt putinist si nici rusofil !
    Eu caut o linie de DREPTATE si ADEVAR, nu sa arunc cu noroi pe ISTORIA ADEVARATA, asa cum faci tu!

    NICI NU ARUNC CU LATURI IN CAPUL TAU, cum ai mânjit-o tu aici!

    Ai atacat un frate ortodox, pe mine si nici nu spui ADEVARUL, cam ca Rusia are si multe tari care o urmeaza azi : grupul BRICS, care se extinde pe zi ce trece!

    America va bāga la anul, in 2024 (!!!!!!!) România si Basarabia in razboi contra colosul RUSIA!

    TE VA PEDEPSI DUMNEZEU, pentru ca esti rāu la suflet si veninos la limba si esti contra românilor si contra lui HRISTOS si pentru ca te-ai luat de mine!

    Eu nu am canal telegram, facebook si nici nu ma intereseaza decât ADEVARUL si HRISTOS si ca România sa fie libera de sub americani, masoni si jidani. Ce vor aduce rusii?!; Numai libertate si ORTODOXIE , in lupta mobdiala cobtra tavalugului antihristic mondial. BRICS si auzit?!; Dar de PROFETII ORTODOXE ai auzit?!; Nu cred, ca esti un nemernic globalist si vandut americanilor satanisti.

    AMERICA ADUCE NUMAI MOARTE SI SARACIE in toata lumea!

    @Nicador, frumos nume ai luat, dar nu faci cinste acestui nume de legionar.
    Du-te tu si pupa fundul stapânilor tai americani, teroristii lumii!

    Esti un retardat, sluga globalista, care, DA, tu arunci laturi din capul tau plin de dolari si lipsit de neuroni.

    Pe tine, jigodie americana, te intereseaza ORTODOXIA si HRISTOS si eliberarea ROMÂNIEI si a BASARABIEI de sub jugul jidanilor satanisti bautori de sange de om, pefofili si a amerlocilor?!!

    Nu te intereseaza. Te intereseaza sa arunci cu noroi pe oamenii cinstiti ca mine, si cu frica de DUMNEZEU.
    Tu, nemernicanule, ai frica de DUMNEZE! Nu se vede ca ai respect si Credintā la HRISTOS !

    Ce etnie au Șor si Tauber si altele lichele politruce: sunt jidani, domnule !!!

    Dar , de Sörös, ungurul jidan american ce a adus-o pe tuta insipida si pupatoarea de cur american si diavolesc, numita: MAYA SANDU, ai auzit mizerabile?!!.
    Du-te la psihiatru sa te controlezi la cap!

    Ia de aici, ISTORIE ADEVARATA!

    Sunt peste 33 de tari in care SUA au pornit razboi + in Ucraina (controlata de SUA jidanii khazari si piticului atomic) si in Palestina (jidanii sunt aliati mereu cu SUA, cu Biden inlocuit cu masca 3D, alaturi de alti lideri inlocuiti ai lumii), deci, sunt 35 tari, pe moment.

    The Chinese Embassy has published a list of states that were bombed by the United States of America after World War II:

    • Korea and China 1950-53 (Korean War)
    • Guatemala 1954
    • Indonesia (1958)
    • Cuba (1959-1961)
    • Guatemala (1960)
    • Congo (1964)
    • Laos (1964-1973)
    • Vietnam (1961-1973)
    • Cambodia (1969-1970)
    • Guatemala (1967-1969)
    • Grenada (1983)
    • Lebanon (1983, 1984) (hitting targets in the territories of Lebanon and Syria)
    • Libya (1986)
    • Salvador (1980)
    • Nicaragua (1980)
    • Iran (1987)
    • Panama (1989)
    • Iraq (1991) (Gulf War)
    • Kuwait (1991)
    • Somalia (1993)
    • Bosnia (1994, 1995)
    • Sudan (1998)
    • Afghanistan (1998)
    • Yugoslavia (1999)
    • Yemen (2002)
    • Iraq (1991-2003) (joint US and British troops)
    • Iraq (2003-2015)
    • Afghanistan (2001-2015)
    • Pakistan (2007-2015)
    • Somalia (2007-2008, 2011)
    • Yemen (2009, 2011)
    • Libya (2011, 2015)
    • Syria (2014-2015)…

    Plus ce va urma!

    DOAMNE AJUTĀ!

  10. Catre Ortoxinfo:

    Nu ar trebui sa publicati pareri cu atac la persoana, la adresa mea, gen @nicador, si parerea masonului jidanit sluga NATO, care a jurat credinta satanei, prin juramantul masonic, acel @ Ivascu.

    Nu sunteti cu ORTODOXIA si cu HRISTOS! Va intereseaza trafic pe site si sa fiti populari + promovarea expresa a lui Simion de la AUR .

    Eu nu fac parte din nici un partid.

    Este ultimul meu comentariu si nu va mai fac trafic pe site, nu aveti un alt COMENTATOR mai bun ca mine aici ,(si…gratis)!

    Daca publicati in mod viclean, pareri contra lui HRISTOS si a ORTODOXIEI, sunteti niste falsi ortodocsi!

    Sa va fie rusine!

    Sa va lumineze DUMNEZEU! Am sa spun si altor prieteni de ai mei ceea ce mi-ati facut, cu atac la persoana, sa nu mai intre aici, si repet :

    NU SUNTETI CU HRISTOS, daca publicati aici pe masoni, medalii de la masoni si prostii care arunca lāturi in ORTODOXIE si in HRISTOS.

    Oare, sunteti soldati ai lui HRISTOS?
    Nu se vede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button