X

VIDEO/ Anunț bombă despre anchetele privind achizițiile din pandemie: Există dosare despre achiziții făcute sub îndrumarea și semnătura domnului Arafat


În pandemie a avut loc un exercițiu planetar de supunere și un prilej extraordinar de afaceri cu banii popoarelor, a spus, marți, în cadrul unei conferințe de presă, Claudiu Târziu. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acesta a subliniat că lumea nu trebuie să uite, pentru ca ce s-a întâmplat atunci să nu se mai repete niciodată.

„Lumea pare că a uitat că am fost închiși în case, că am fost obligați la un anumit protocol de comportament social care ne îngrădea drepturile și libertățile, că s-a făcut o afacere colosală pe spinarea noastră, pe care o să o plătim generații întregi pe viitor.

După cum vedeți, ies la iveală câteva lucuri descoperite de DNA.

Avem informații că se lucrează și la alte dosare, și mai există și alte dosare într-o fază avansată în Justiție, cele privitoare la achizițiile făcute direct sub îndrumarea și semnătura domnului Arafat, care este de nedesprins din structurile de conducere ale statului român, care este ținut acolo prin cine știe ce mijloace și cu ce forțe, și pare de neînlocuit.

De fiecare dată când apare o criză, (Arafat-n.red) se află în mijlocul evenimentelor, luând decizii dintre cele mai dăunătoare pentru societatea românească”, a spus Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Potrivit acestuia, ce s-a întâmplat în pandemie a fost „un exercițiu planetar de supunere și un prilej extraordinar de afaceri cu banii popoarelor”.

„În continuare, există forțe antinaționale care încearcă să transforme popoarele în masă de manevră și statele naționale în părți ale unui stat federal european, care se manifestă tot mai puternic.

În Parlamentul European s-a votat o rezoluție prin care se propune modificarea tratatelor, astfel încât să dispară dreptul de veto apărare, securitate, politică externă. Dacă dispare, ne apropiem vertiginos de visul progresiștilor de a transforma UE într-un nou URSS”, a spus Claudiu Târziu, explicând cât este important ca la alegerile europarlamentare de anul viitor să fie trimiși patrioți, care să slujească interesul național.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button