X

Senatul a votat ridicarea imunității lui Florin Cîțu. Claudiu Târziu: Guvernul Cîțu a practicat TERORISMUL DE STAT. Toți cei responsabili trebuie judecați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Senatul a votat, miercuri, pentru ridicarea imunității senatorului PNL Florin Cîțu, ca urmarea a unei solicitări DNA privind începerea urmăririi penale în cazul fostului premier Cîțu, acuzat de abuz în serviciu în dosarul vaccinurilor anti-covid.

Votul a fost secret cu bile, fiind înregistrate 90 de voturi „pentru” şi două „împotrivă”.

Într-o intervenție în plenul Senatului, Claudiu Târziu a subliniat că fostul premier Cîțu „trebuie să dea socoteală” în justiție pentru faptele sale, explicând că, în perioada pandemiei, Guvernul Cîțu a practicat terorismul de stat.

„Noi nu am avut de-a face cu un vaccin, ci cu un ser. Nimeni nu știa ce poate să provoace acest ser.

Guvernul Cîțu a practicat terorismul de stat, a încercat să ne vaccineze cu forța, iar milioanele de „vaccinuri” contractate nu au fost o obligație de la UE sau nu ar fi trebuit să acceptăm o astfel de obligație, când este vorba despre sănătatea românilor.

Noi, AUR, am reușit, cu ajutorul românilor, să oprim această nenorocire.

Ne aducem aminte de domnul Cîțu cum se numea Superman. Cîțu a participat la un exercitiu planetar din pozitia de decident în statul roman, împreună cu toți cei care i-au asigurat Cabinetul și cu președintele Iohannis.

Domnul Cîțu nu este singurul vinovat, este doar capul caracatiței, toti vinovații trebuie adusi la bară, să dea explicații și să fie pedepsiți, dacă sunt găsiți vinovați de justiția română.

Românii așteaptă dreptate!

Cîțu a îndatorat țara masiv, a îmbolnăvit lumea și înfricoșat pe toată lumea și a făcut o afacere majoră pe pielea noastră, a tuturor. Merită și trebuie să dea socoteală!”, a spus senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button