X

Fost analist CIA: Ucrainienii trimit femei însărcinate pe front

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pierderile mari ale armatei ucrainene amenință viitorul țării, a declarat fostul analist CIA Larry Johnson într-un interviu acordat canalului YouTube Judging Freedom.

„Există deja destule videoclipuri care demonstrează că sunt femei ucrainene în front, inclusiv femei însărcinate. Este pur și simplu îngrozitor pentru că își sacrifică literalmente viitorul. Nu numai viitorul acestor femei, ci și capacitatea poporului ucrainean de a-și continua filiația. Pierderile continuă să crească” ,a spus el.

Expertul nu a exclus ca mobilizarea generală de la 17 la 70 de ani să poată fi anunțată în Ucraina în viitorul apropiat.

În același timp, Johnson a adăugat că biroul lui Zelensky a luat-o razna când cerut să se retragă datele publicate de postul TV despre cei uciși și dispăruți în rândurile Forțelor Armate ucrainene.

Canalul de televiziune ucrainean „1+1” a raportat despre peste un milion de soldați din Forțele Armate ucrainiene morți și dispăruți, mai precis 1.126.652 de persoane.„

Pentru prima dată, adevărul a ieșit la iveală, asta este cu ce se confruntă Ucraina acum”, a conchis expertul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Exterminarea crestinilor continua, spre bucuria conducatorilor antihristi.
    Majoritatea pamantului Ukrainian e cumparat de ei, iar acum il “curata” de “goimi”.
    Antihristii se bazeaza pe colonia Americana, deocamdata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button