X

Ministrul de interne austriac recunoaște că majoritatea migranților ilegali vin prin Croația. Viena a votat pentru intrarea Croației in Schengen

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul austriac de Interne a anunțat luni într-un comunicat că numărul cererilor de azil depuse de migranții ilegali a scăzut cu 42%.  De asemenea, controalele comune din Balcani au făcut ca traficanții de migranți să aleagă o nouă rută spre Europa de vest, prin Bosnia, Croația și Slovenia, potrivit comunicatului citat.

Ministerul austriac de Interne a făcut publice datele la finalul unei discuții între miniștrii de Interne din Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Polonia și Ungaria.

Ministrul de interne Gerhard Karner s-a întâlnit cu miniștrii de interne din cele 4 state de la Visegrad și cu ministrul de interne al Germaniei, Nancy Faeser, pentru o discuție de lucru la Szeged, Ungaria, la câțiva kilometri de granița cu Serbia.

Austria s-a opus intrării României in Schengen, dar a votat in favoarea Croației pe unde vin acum migranții.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button