X

Marele absent. De Ziua Națională a României, Iohannis pleacă în Dubai

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Abia întors din turneul din Africa, președintele Klaus Iohannis se pregătește de o nouă călătorie, în Dubai de această dată, și nu oricând, ci tocmai de Ziua Națională a României.

Administrația Prezidențială nu a anunțat încă programul oficial pentru ziua de 1 decembrie, însă tot mai multe surse din presă confirmă că președintele va pleca în Dubai, vineri, de 1 decembrie.

În acest sens, recepția de la Palatul Cotroceni este decalată și va începe cu câteva ore mai devreme comparativ cu anii trecuți, imediat după parada militară.

În Dubai, președintele Iohannis va participa la COP 28, Summitul ONU pentru „Schimbări climatice”, unde va ține un discurs despre încălzirea globală.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. prostanu e chemat la ordin! Vine și papa, ca să-l dreseze și să-i dea ordine despre ”schimbările climatice”.

  2. Cum ar putea să demonstreze mai bine obediența de sclav față de Agenda globalistă și disprețul față de compatrioții săi decât absentând de la Sărbătoarea națională a României?

  3. Sfidare națională din prima zi de mandat,pana în ultima.Arata “Că îi pasa”.Că e “roman educat”.Că…trebuie lustruita bine scula de 3 stanjeni,să se “potrivească cu clima și ambientul”.Pe DealulNegru.

  4. Poate că dulapul de la Cotroceni nu se va mai întoarce. Va fi înghițit de dunele de nisip din Dubai împreună cu răvășitoarea. Iar în locul lor, se vor întoarce 2 roboți…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button