X

Post tv ucrainean: 1.126.652 de ucrainieni uciși si dispăruți in războiul cu Rusia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Postul de televiziune ucrainean „1+1” a raportat peste un milion de soldați din Forțele Armate ucrainene morți și dispăruți. 

Pierderile forțelor armate ucrainene au fost estimate 1.126.652 de persoane dispărute și ucise.

Totodată, în urmă cu un an, șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, spunea că Forțele Armate ucrainene au pierdut 100 de mii de oameni. Acest paragraf a fost ulterior eliminat din declarațiile scrise și video ale președintelui CE.

Cât despre civili, situația arată mult mai grav în Gaza: Israel depășește Rusia la crime de război, în doar o lună! În Gaza: 14.500 de morți, între care 6000 de copii. În Ucraina, într-un an și jumătate: 10.000 de civili uciși, 500 copii

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Dr. Buckhaults explică faptul că știe din munca sa de genetician al cancerului că secvențele ADN găsite în vaccinuri tind să pătrundă în nucleul celulelor umane și să se integreze în ADN-ul de acolo.
    Dacă celula se divide, ADN-ul este transmis împreună cu ADN-ul străin, acum inserat.
    În funcție de locația ADN-ului în care este încorporat ADN-ul străin, această schimbare a informațiilor genetice poate avea consecințe fatale.
    De exemplu, ar putea activa genele cauzatoare de cancer sau ar putea bloca genele a căror misiune este de a preveni formarea cancerului

    Ulterior, în timpul audierii, biochimistul și toxicologul Dr. Janci Lindsay a raportat ceva similar.
    El descrie că acum se știe că bucăți de ADN sunt distribuite în tot corpul – inclusiv creierul și măduva osoasă.
    Prin urmare, o reacție autoimună ar putea afecta aproape orice țesut din organism, în funcție de zonele în care ajung moleculele.
    În plus, este posibil ca plasmidele care ajung în intestin să fie ingerate acolo de bacteriile intestinale, care apoi produc noi proteine spike din nou și din nou.

    Acest lucru ar putea duce la proteinele spike care rămân permanent detectabile în organism. Omul de știință subliniază că în plasmidele Pfizer au fost găsite și secvențe de gene care conțin rezistență specifică la antibiotice. Dacă acestea ar intra în bacteriile intestinale, acest lucru ar putea duce la infecții intestinale periculoase care nu mai pot fi tratate cu antibiotice.

    Δυνητικά καρκινογόνο: ερευνητές βρίσκουν παγκοσμίως υπολείμματα DNA στο “εμβόλιο” της BioNTech. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
    https://tasthyras.wordpress.com/2023/11/26/%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf%ce%b3%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b2%cf%81%ce%af%cf%83/#more-81643

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button