X

Anglia nu a vrut pace! Dezvăluirile negociatorului șef ucrainean cu Rusia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderul fracțiunii Servitorul Poporului din Rada Supremă, David Arakhamia, într-un interviu acordat postului de televiziune 1+1, a vorbit despre circumstanțele negocierilor dintre Rusia și Ucraina în 2022.  Potrivit acestuia, principala cerere a părții ruse a fost neutralitatea Kievului, dar Boris Johnson, care era pe atunci prim-ministru al Marii Britanii, l-a sfătuit să refuze negocierile cu Rusia.

„După părerea mea, ei au crezut cu adevărat până în ultimul moment că pot face presiuni asupra noastră ca să alegem neutralitatea. Acesta era principalul lucru pentru ei: erau gata să pună capăt războiului dacă acceptăm neutralitatea, așa cum a făcut cândva Finlanda. Și ne vom angaja că nu ne vom alătura NATO… De fapt, acesta a fost punctul cheie”, a spus el.

Întrebat de ce Kievul a refuzat să accepte condițiile Rusiei, Arakhamia a răspuns că această decizie a fost influențată și de prim-ministrul britanic. „Mai mult, când ne-am întors de la Istanbul, Boris Johnson a venit la Kiev și a spus că nu vom semna nimic cu ei. Și „să luptăm”, a spus el. În spate sunt de fapt și SUA.

Arakhamia a condus delegația ucraineană în negocierile cu Rusia în 2022.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button