X

[VIDEO] Der TRÂNTOR KOTROCEAN • Andrei Păunescu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

DER TRÂNTOR KOTROCEAN e un fragment din CÂNTECUL NIMENILUNGILOR (Capitolul 10 ANI ÎN 10 MINUTE) în ciclul ROMÂNIA ȘI MARILE PUTÖRI – PARODII GEOSTRATEGICE, fiind concomitent Epopee și Epigramă, Tragedie și Comedie, Jelanie și Farsă, Portret și Pamflet, Vals de jale și Caricatură…

• ANDREI PĂUNESCU a scris textul și muzica între 3 septembrie 2021 și 23 noiembrie 2023, a făcut desenele în 2017, a interpretat live lucrarea (dintr-o suflare) și a realizat filmul © în 21-23 noiembrie 2023.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button