X

Gh. Piperea: România a cheltuit vreo zece miliarde de euro pentru arme și “suport Ucraiana”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ursula von der Leyen se laudă azi că a “reușit” să susțină financiar Ucraina cu 85 de miliarde de euro din 2022 până azi și promite solemn că va mai “reuși” cu încă 50 de miliarde până în 2027.

Nu e ca și când ar fi vorba de cel mai corupt stat din Europa… Și nici ca și când ar fi vorba de singurul regim “democratic” al Europei care a interzis opoziția politică și a amânat sine die alegerile…

Spre comparație, România, care a cheltuit vreo zece miliarde de euro pentru arme și “suport Ucraiana” de-abia dacă a reușit să cheltuie, până azi, un miliard de euro din minunatul PNRR (de dragul căruia și-a făcut praf economia, societatea sărăcită deja, viitorul și resursele strategice). Un miliard din 38, ca să nu existe confuzii… A se ține cont că, cică, România ar fi stat membru al UE, iar Ucraina, nu…

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Asta dovedeste inca o data ca suntem “prostii prostilor”, daca pana acum n-am facut nimic ca sa-i dam jos si sa-i executam pe “slugile slugilor” si “hotii hotilor”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button