X

PSD urăște de moarte țăranii: Au rămas amenzile grele dacă taie porcii în gospodării

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În pofida asigurărilor date de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, țăranii români au căpătat interzis la tăierea ori comercializarea porcilor, afirmațiile oficialilor fiind, de fapt, praf în ochii crescătorilor, afirmă siteul Anchetatorii. ro într-o investigație publicată azi.

”Ordinul 145/489/2023 emis de ANSVSA prin semnătura președintelui Alexandru Bociu nu modifică legea 122/15/05/2023, astfel în continuare porcii nu pot fi scoși din exploatațiile noncomerciale, adică din bătătura țăranului român. Țăranii români pot fi amendați în continuare dacă sunt prinși că transportă porci vii, dacă îi comercializează sau îi sacrifică pentru consum propriu. Ordinul semnat de Alexandru Bociu se referă strict la gospodăria țărănească care este cu totul și cu totul altceva, deși fermierii pot fi ușor păcăliți din cauza formulării. Gospodăria țărănească trebuie să fie înscrisă în SNIIA și după cum bine știm țăranul român nu are porcii înregistrați în SNIIA.

Peste 90% din gospodăriile țărănești nu sunt înregistrate în cooperative agricole. Aceste gospodarii țărănești din cooperative / asociații sunt de fapt cei care cresc porcul Bazna și mangaliță în 5/6 județe din România. Porcul de la țăran este în exploatația non-profesională și sunt undeva la 1,2 milioane de capete.

Mai degrabă, legea este dată de Barbu și Bociu pentru baronii mizeri ai partidului-stat, precum Paul Stănescu, fermierul de la Vișina, mai scrie siteul.

Țăranii români care cresc porcul în bătătură se încadrează potrivit legii la exploatația nonprofesională, nu la gospodăria țărănească cum afirmă în mod mincinos ministrul Agriculturii Florin Barbu și președintele ANSVSA Alexandru Bociu. În continuare, țăranul nu își poate tăia porcul de Crăciun.

„MINISTRUL AGRICULTURII Florin Barbu MINTE! Nu se pot vinde porci din gospodării nici de Sărbători, nici după decât după modificarea Legii! Declarația aiuritoare a ministrului NU poate înlocui Legea 122 și Normele de aplicare!”, susține și medicul veterinar clujean, Petru Antonio Mureșan”citat de anchetorii.ro. (Mai multe pe acest subiect aici).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Blestemaților politicieni fii de târfe!!Prigoniți poporul ăsta în care ați văzut lumina și ați supt țâța mamei voastre!
    Domnul Dumnezeu să țină seama de voi !

  2. Va veni la un moment dat si Revolutia, si atunci milioane de romani vor sti cu siguranta ce sa le faca acestor scursuri si bestii, carora le spunem conducatori si autoritati!

    1. Trebuia să-i tai, Măria ta! Ridică-i în Țeapă, să-i vadă toată Țara! Și să ia aminte, de azi înainte va fi SIGURA pedeapsă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button