X

[VIDEO] Africanii ne-au scăpat de Iohannis. L-au băgat la apă: “Hakuna matata, Iohanes”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iohannis și consoarta au încheiat astăzi vizita în Tanzania, din turneul african de 10 zile. Două înregistrări video arată un grup de localnici care strigă diverse urări adunați în jurul unei poze a lui Klaus și mai apoi a “răvășitoarei”, de dimensiunea celor cu Ceaușescu de pe pereții instituțiilor publice pe vremea dictatorului.

La finalul strigăturilor se aude clar Hakuna matataIohanes, o urare des folosită în Africa. După ce strigă Hakuna matata, unul dintre localnici, cel care are tabloul cu unul dintre Iohanniși, o rupe la fugă pe un ponton și se aruncă în apă cu mare entuziasm, cu tot cu tablou.

În imagini se vede cum cei din delegația română fac poze și filmează momentul inedit, care depășește din punct de vedere artistic și dansul madamei Iohannis cu elevele de liceu și figurile din safari, si orice altă efuziune externă din turneele exotice din cei 10 ani de mandat ai președintelui Iohannis.

La scene a asistat și cuplul plimbăreț Iohannis.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. Este o bātaie de joc de poporul român!
  150 000 euro / zi de sejur african , fie el si hakuna matata pe banii poporului!
  Sa vedeti ce vile de lux au tanzanienii 2000 euro/ noapte, fara mese.

  Johannis masonul satanist sluga globalistilor si camarila lui politica pnl / psd cu nea Marcel , Câțu – mâțu, Ciucā-mucā “eroul”, Orban Ludovic si toti ciocli usr / psd/ pnl sa ajunga in iad!

  Totul pe fațā! Știri la toate TV latrine si presa internet ca africanii fac ritualuri voodoo in apa mării cu pozele neamtului si ale femeii sale! Desigur, vizita ritualica in Africa , 9 zile , costa un milion si 3 sute cinzeci se mii de euro 1350000 euro, din care avionul de lux costa 30 000 euro / zi.

  Dar cu sārācirea in 34 de ani de neo-marxism, a peste 90 % din populatiei României , cum rāmâne!?!!..

  Doamne ajutā!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button