X

Aderarea României la Spațiul Schengen pe ordinea de zi la Consiliul JAI

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aderarea României la spațiul Schengen a fost pusă pe ordinea de zi a Consiliului JAI din 5 decembrie. 

Partea austriacă afirmă că nu va accepta lărgirea Spațiului Schengen până nu înregistrează o scădere a numărului cererilor de azil.

Potrivit agendei Consiliului JAI, subiectul apare pe agendă ca posibil: „(poss.) Council Decision on the full application of the provisions of the Schengen acquis in Bulgaria and Romania (Legal basis: Article 4 (2) of the 2005 Act of Accession of Bulgaria and Romania) Adoption”

Alexander Schallenberg, ministrul de Externe al Austriei, a anunțat vineri că țara sa își menține veto-ul față de extinderea spațiului Schengen cu România și Bulgaria, transmite publicația Die Presse, citată de Rador Radio România. În cadrul unei discuţii cu omologul sau bulgar, Maria Gabriel, aflat în vizită la Viena, Schallenberg a afirmat că Austria are o problemă legată de Schengen.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Paza frontierelor naționale și moneda nationala sunt ultimele atribute ale suveranitatătii nationale. Din păcate, primul se face prin metodele “implementate” de Blaga iar leul este manevrat de către inoxidabilul Manole, fidel tejghetar al “Scutului Roșu”…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button