X

COMISIA Europeană: 11,977 decese subite după v@ccinul C0vid19

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comisia Europeană recunoaște că se moare după vaccinul anti-COVID. Până pe 30.09.2023 aproape 12,000 de persoane au murit spontan!

11,977 de persoane au “murit spontan” până pe data de 30.09.2023 după ce au primit vaccinul anti-COVID, recunoaște Comisia Europeană într-un răspuns oficial semnat de către comisara pe sănătate Stella Kyriakides către europarlamentarul croat Ivan Vilibor Sinčić.

https://www.europarl.europa.eu/…/P-9-2023-002470-ASW_EN…

Europarlamentarul Sinčić a interpelat Comisia Europeană pe data de 29.08.2023 cu privire la câte decese, conform sistemului EudraVigilance deținut de Agenția Europeană a Medicamentului, au fost raportate ca efect advers al primirii vaccinurilor anti-COVID “aprobate” de la începutul administrării acestora până în prezent.

https://www.europarl.europa.eu/…/P-9-2023-002470_EN.html

Decesul spontan după vaccin se referă la un deces neașteptat ce a avut loc la scurt timp după ce persoana a fost vaccinată.

Deși întrebarea era foarte specifică, comisara a răspuns pe data de 06.11.2023 elaborat, spunând că, deși “aceste evenimente (adverse) au fost observate după utilizarea acestor medicamente, aceasta nu înseamnă ca au fost cauzate de către ele. Acestea ar fi putut fi cauzate de condițiile medicale ale individului, sau de alte medicamente luate în paralel ori de alte evenimente.”

În același răspuns Comisia Europeană susține că “nu există dovezi că vaccinurile anti-COVID ar cauza mortalitate în exces”.

“Deși Comisia Europeană susține că nu există o legătura între vaccinul anti-COVID și numărul excesiv de morți, aceasta nu oferă o explicație de ce în țările cu rata mare de vaccinare și rata de mortalitate este excesiv de mare”, a spus europarlamentarul Cristian Terheș.

“Acești 11,977 de oameni care au murit spontan după vaccin, după cum datele oficiale o arată, au fost părinții, frații, soții, prietenii, rudeniile unor alți oameni. Sper ca oamenii, daca țin la viața lor și a apropiaților lor, să învețe din ce s-a întâmplat și să nu-i mai voteze pe cei care i-au expus la asemenea riscuri medicale, chiar la a-și pierde viața. Oamenii își aleg reprezentanți ca să le apere drepturile și libertățile, nu să-i transforme în cobai gratuiți pentru profiturile firmelor multinaționale medicale”, a mai spus Terheș.

Dumnezeu să-i ierte pe toți cei care au decedat ca urmare a efectelor adverse a acestor produse medicale cu care oamenii au fost constrânși să se injecteze!

Biroul de presă al Europarlamentarului Cristian Terheș

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button