X

Avertisment puternic la „International Crisis Summit”: Ideologia dominantă pe plan global se bazează pe FRICĂ pentru a instaura o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Frica este instrumentul prin care libertatea este restrânsă sau suprimată, iar noua ideologie dominantă pe plan global se bazează pe frică pentru a face o nouă ordine mondială, a avertizat, sâmbătă, Claudiu Târziu, în cadrul „International Crisis Summit”. 

Claudiu Târziu a explicat că frica a fost folosită în perioada pandemiei, când oamenii au fost înspăimântați, astfel încât să accepte limitarea unor drepturi și sancțiuni.

„Sentimentul care a fost dominant în timpul pandemiei de covid a fost frica. Frica este instrumentul prin care libertatea este restrânsă sau lichidată. Noua ideologie dominantă pe plan global se folosește de frică pentru a construi o nouă ordine mondială.

Frica de boală, de sancțiuni și frica de moarte ne-au fost inoculate cu program în timpul pandemiei, pentru a ajuta cel mai mare experiment social de supunere la nivel planetar.

Ne-au înspăimântat pentru a ne determina să facem ce au spus ei, adică:

  • să stăm în casă;
  • să purtăm mască;
  • să reducem contactele cu familia, prietenii și cunoscuții apropiați;
  • să permitem ca bătrânii noștri să fie izolați de noi și eventual supuși unor tratamente experimentale;
  • să nu ne mai ducem copiii la școală și să-i facem dependenți de mediul online;
  • să nu mai lucrăm;
  • să ne atingem cu cotul în loc de salut;
  • să acceptăm limitarea unor drepturi și libertăți;
  • să ne supunem injectării cu un ser care s-a dovedit a fi nu salvator, ci dăunător.

Au vrut să verifice astfel până unde pot întinde coarda, cât de mult pot obține de la noi prin instaurarea fricii”, a spus Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, în România, pentru că a existat partidul AUR, obligativitatea vaccinării nu a putut să fie impusă prin lege.

„Prin instaurarea acestei frici au urmărit până unde se poate întinde coarda, până unde rezistă oamenii.

Terorismul pe care l-au practicat cu program este abominabil și nu poate fi uitat sau iertat. Am depășit acel moment, însă, o nouă criză poate fi declanșată. Noi nu putem considera că suntem în afara oricărui pericol și trebuie să ne pregătim, pentru a avea forța de reacție și a da riposta cuvenită.

Este, întâi de toate, o luptă pentru drepturi și libertăți. Este o luptă și pentru sănătatea noastră. Este o luptă pentru apărarea normalității. Iată, deci, care e miza summitului nostru din aceste zile”, a subliniat Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button