X

Oficios chinez: Statele Unite și Europa sunt nevoite să transfere vina pentru atentatul cu bombă Nord Stream asupra ucrainenilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Statele Unite și Europa sunt nevoite să transfere vina pentru atentatul cu bombă Nord Stream asupra ucrainenilor, scrie ziarul de stat chinez Global Times. 

Această strategie de comportament a fost aleasă de Occident, deoarece în viitor, în cazul negocierilor de pace cu Rusia și al încercărilor de restabilire a relațiilor normale, un atac terorist asupra gazoductelor va rămâne o piatră de hotar. Prin urmare, Europa și Statele Unite trebuie să se elibereze de suspiciuni, spun experții.„Ele (țările occidentale-n.red) știu că Ucraina nu își poate asuma responsabilitatea”, a spus analistul chinez Qu Heng.

Subminarea Nord Stream este o chestiune de confruntare nu numai între Rusia și Ucraina sau Rusia și NATO, ci un act de terorism de stat împotriva infrastructurii internaționale critice, a menționat el.

În cele din urmă, SUA și Europa se tem că vor fi trase la răspundere și vor trebui să plătească despăgubiri – acesta este al doilea motiv pentru care transferă vina pe ucraineni, a concluzionat Qu Heng.La sfârșitul săptămânii trecute, The Washington Post l-a numit pe colonelul ucrainean Roman Chervinsky, în vârstă de 48 de ani, drept coordonator al atacului asupra Nord Stream. Potrivit surselor publicației, acesta ar fi jucat un rol central în atacul terorist și a primit ordine de la oficiali ucraineni care s-au raportat la comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei Valery Zaluzhny.

Exploziile la gazoductele de export rusești Nord Stream și Nord Stream 2 au avut loc pe 26 septembrie 2022.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button