X

Oameni de calitate care se opun sistemului aleg să adere la AUR. Nu există alternativă reală la AUR în 2024. Falșii salvatori sunt creațiile sistemului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În dinamica actuală a politicii românești, un eveniment deosebit de semnificativ a avut loc cu aderarea lui Sorin Constantinescu, un om de afaceri de renume, la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).  Această mișcare marchează un moment crucial în evoluția AUR, subliniind transformarea partidului într-un refugiu pentru cei care contestă sistemul actual și caută o alternativă politică autentică.

Venirea lui Sorin Constantinescu în AUR nu este doar un semn al diversificării bazei de susținere a partidului, ci și o dovadă a atractivității sale crescânde în rândul elitelor de afaceri și intelectuale. Prezența sa aduce un plus de credibilitate și seriozitate în rândurile partidului, semnalând o schimbare de paradigmă în politica românească.

În contrast cu starea de slăbiciune a partidelor de opoziție, precum USR sau SOS, care par să fie incapabile să ofere o alternativă convingătoare la guvernarea actuală, AUR, sub conducerea lui George Simion, se afirmă ca un pol suveranist autentic. Falșii salvatori nu pot fi o alternativă la alegerile din 2024, iar izolarea lor pe scena politică este benefică deoarece USR și SOS sunt niște creații ale sistemului pentru a menține PSD și PNL la putere.

Pledând pentru valorile naționale, familia, libertatea și credința creștină, AUR reușește să atragă un spectru larg de susținători, inclusiv din alte confesiuni, demonstrând capacitatea sa de a unifica diferite segmente ale societății.

Cu obiective ambițioase de a deveni o forță majoră în politica românească, AUR, îmbogățit prin aderarea lui Sorin Constantinescu și a altor personalități de marcă, își propune să conteste forțele politice clasice și să aducă o schimbare reală în conducerea țării. Acest angajament față de schimbare și diversitatea susținătorilor săi plasează AUR într-o poziție unică pentru a juca un rol crucial în viitorul politic al României.

În concluzie, aderarea lui Sorin Constantinescu la AUR nu este doar un semn al nemulțumirii față de status quo, ci și un indicator al faptului că AUR se poziționează ca singura alternativă reală de opoziție în România. Cu o viziune clară și o strategie de unificare a diferitelor segmente ale societății, AUR, împreună cu noii săi membri influenți, se pregătește să joace un rol decisiv în remodelarea peisajului politic românesc.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Îmi stā mintea’n loc, când citesc, cā AUR este “singura alternativā realā de opozitie din România”. Cum adicā, bre?!?!?
    Oare nationalistii români, precum Mihai Târnaveanu, Marian Motoc, Luiz Bratu, Dan Grājdeanu, etc.etc, nu constitue o alternativā realā?!?!?
    Se stie, cā George Simion este omul jidanilor, infiltrat de ocultā, cum de nu vā sare asta în ochi ?!?! Este incredibil!!!

    Frati nationalisti români,
    Uniti-vā ptr.a combate toti tradatorii care conduc România, inclusiv AUR !
    Sā ne rugām DOMNULUI si Maicutzei Sfinte, ca Nationalistii Români sā facã totul ptr.a scāpa Tzara de jidani!

    1. Alternativa reală se referă mai degrabă la procentele mari ale AUR. Pentru următoarele alegeri cei de care spui tu, Grajdeanu&co. nici nu există.
      Cât despre omul jidanilor, se vede ca nu ai înțeles ABSOLUT nimic despre politică!

  2. Ceva concret ce? Ca asta se ocula de jocuri de noroc si face turnee de poker nu e secret pentru nimeni. Te-am intrebat de unde atat mandrie din perspectiva site-ului care-l conduci. Spune te rog cu se leaga asta cu ortodoxia? Uite o intrebare cocreta. Sa stiu si eu daca aia virat sau nu. Asa nu-mi mai pierd vremea pe site-ul tau si te las in plata Domnului.

    1. Informează-te mai bine, nu se mai ocupa de asa ceva. Dimpotrivă, acum face campanii împotriva jocurilor de noroc și are mare influență la tineri. Orice om ce si-a reparat greșelile este un om câștigat și trebuie să ne bucure.
      Ortodoxia tine cont și de viata cetății, căci politicul ne distruge țara dacă nu ne punem conducători dintre noi, pe care să-i doară problemele oamenilor de rând.

  3. Asa o fi cum zici tu doar ca l-am vazut de vreo luna cand era discutia cu legea pacanelelor la un podcast, ii cam apara pe astia cu jocurile si era pornit rau impotriva legii . Campanii împotriva dependentei de jocurile de noroc fac inclusiv cei care se ocupa cu ele. Asa e la moda acum, bine pe pe principiul lupului in haine de oaie da merge. Doamne ajuta sa fie cum zici tu, da in momentul de fata nu cred ca trebuie prezentat ca si o mare chestie. Mai are omul multe de facut pana sa convinga.

    1. Nu e o mare chestie, iar lauda nu era din partea noastra, ci a colegilor lui, probabil ca ei se bucura mai mult decat noi. Dar trebuie sane treim odata si sa realizam ca suntem putini, iar pentru a invinge balaurul psd-pnl, trebuie sa strangem randurile, chiar daca nu sunt toti sfinti si puritani cum am dori noi. Dar cine este? E careva dintre noi? Ierarhia aproape ca ne-a abandonat si mai mult, ne va vinde, intelectualii sunt majoritatea tradatori, asa ca luptam cu cine putem si ideal ar fi sa ne si rugam unii pentru altii.

  4. Cred ca e un pamflet…
    Mai mare inselare decat evolutia (involutia de fapt) politica a AUR nu a mai fost de la asasinarea ritualica a lui Ceausescu!

    Sigur ca sint niste calcule care duc la aceasta cocluzie di titlu… dar si mai sigur este ca sint folosite date preluate din surse necredibile.
    Impanarea cu neo-marxistii libertini (ca asta-s liberalii ultimilor – macar – 20 de ai), cu marxistii economici (clasici) de pe la PSD si u umai… intareste forta anti-romaneasca mascata prin povesti nationalist-=sforaitoare, fara de fect favorabil asupra romanilor.
    Sa nu confudam discursurile de natura filozofica ori istorica ale uuia si altuia,,, cu actiunea politica si parlamentara reala: pomul dupa fructe se cunoaste, iar fructele AUR put a instruire conspirativa si jidanire.

    1. se vede ca logica ta este bazata pe propaganda anti-AUR, venita si din partea sistemului si din partea unor bortodocsi de-ai nostri… clar l-ai fi judecat la fel si pe Mihai Viteazu, că de ce a luat domnia cu ajutorul boierilor, ce asupreau poporul… Daca tu vrei ca aceasta tara sa fie condusa pe mai departe de Ciolacu, Ciuca si toata mafia lor, atunci te inteleg. Altfel, ar fi cinstit si crestineste sa le dam o sansa celor de la AUR sa guverneze si abia apoi vom da in ei, daca tradeaza! Vor avea acelasi tratament ca si mafia psd-pnl-udmr-usr!

  5. George Simion despre plecarea din AUR a lui Sorin Constantinescu

    Intimidările voastre ne alimentează și mai mult dorința de a câștiga
    Valul de ură propagat pe toate canalele de comunicare ale sistemului condus acum de tandemul Ciolacu – Iohannis nu face decât să arate că frica le-a intrat în oase și că tremură de teamă că anul viitor vor pierde controlul asupra acestui mecanism sinistru prin care au condus România timp de peste 30 de ani.

    Am învățat un lucru în ultimii 4 ani: atunci când UM G4Media și celelalte UM-uri ale sistemului te critică, atunci când se dau de ceasul morții să dezinformeze și să manipuleze, înseamnă că ceva facem bine și că le deranjăm profund interesele.

    De data aceasta a fost luat la țintă de trompetele sistemului și de trolli pesedisto-securiști Sorin Constantinescu. Dar nu doar atât, au mers într-atât de departe cu intimidările încât i-au atacat familia. Cam atât de disperați sunt.

    Pe Sorin Constantinescu l-am cunoscut cu adevărat când am fost la Ineu să văd Conacul Sfântul Sava Brancovici. Înainte am participat împreună la Sfânta Liturghie oficiată de băiatul lui, un om cu har, care s-a orientat către preoție. Am văzut în Sorin acel om care s-a întors către credință de o bună perioadă de timp și omul cu care vreau să fac echipă pentru a Reconstrui România.

    Apropierea lui Sorin Constantinescu de AUR a provocat dureri de cap în sediul din K10. Presiunile pe care Marcel Ciolacu le-a pus aflând de întâlnirea noastră într-un loc public în București, acuzațiile la adresa lui Sorin Constantinescu că îl șantajează deși Sorin nu s-a mai implicat în vreun fel în industria jocurilor de noroc din România de mai mulți ani și deși el este unul dintre cei mai mari avocați în spațiul public împotriva folosirii de către oamenii săraci a jocurilor mergând în acest sens în licee și facultăți, m-au făcut să îmi dau seama că sistemul se teme rău, drept dovadă și reclama pe care au promovat-o cu bani grei (din subvenția de la stat, desigur) imediat după ce noi am făcut anunțul că Sorin ni s-a alăturat în AUR.

    I-am avertizat pe toți cei care vin alături de noi că va fi foarte greu, că vor fi presiuni uriașe, așa cum au tot fost la adresa mea și a colegilor mei din AUR, și la adresa oricărui nou venit. Nu e problemă. Dacă pe Sorin au reușit să îl facă să dea un pas înapoi, noi suntem căliți de 10 ani – 15 ani de când suntem în vizorul vostru și ne urâți pentru că iubim România! Bătălia cu partidele vechi și șantajiste nu e simplă. Îi mulțumesc lui Sorin Constantinescu pentru sprijinul de până acum și pentru cel pe care ni-l va acorda în viitor.

    În cazul nostru nu mai merg tehnicile voastre de manipulare și intimidare.

    Suntem tari, suntem pregătiți că anul viitor să vă dăm afară!

  6. Am urmărit ortodoxinfo de la început și blogul saccsiv de la începuturile sale. Întotdeauna a fost de partea adevărului. Dar nu înțeleg de unde atâta înverșunare împotriva liderei SOS? Să nu credeți că fac parte din acest partid, de fapt sunt preot și deci nu fac parte din nici un partid. Cine suferă cele mai multe nedreptăți din partea sistemului, acela îl deranjează cu adevărat. Iar cel căruia i s-a declarat un adevărat război din partea mafiei care ne conduce este Diana Șoșoacă. Nu știu de G. Simeon, dar cu el lucrurile nu stau chiar așa. Sper să-mi publicați comentariul. Dumnezeu să ne lumineze pe toți, pentru că la alegerile care urmează e crucial de important să fim uniți, altfel vom pierde tot.

    1. Deranjează si Sosoaca sistemul, dar e si folosita de sistem contra AUR, caci partidul lui George Simion are cu adevarat sanse reale de a detrona partidele mamut, PSD-PNL. Si pentru ca nu stiti, va spunem noi, ca mai vanat este George Simion, Sosoaca este tolerata, ca le face oricum jocul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button