X

Proteste masive în Spania! Neo-marxiștii creează HAOS pentru a instaura o nouă ordine

Milioane de spanioli au iesit pe strazi pentru a-si apara suveranitatea statala ca urmare a intentiei guvernului neomarxist-socialist condus de Pedros Sanchez de a-i amnistia pe cei responsabili de incercarea de secesiune a Cataloniei in 2017.  Desi masura amnistiei este neconstitutionala, Sanchez doreste sa o promoveze pentru ca, la schimb, sa fie votat de catre partidul secesionistilor catalani, care a intrat in Parlamentul Spaniei la ultimele alegeri.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dupa cum vedeti, e haos in toate tarile europene conduse de neomarxisti, dar acesta le e si mijlocul pentru instaurarea unei noi ordini.

Conform teoriei lui Marx, revolutiile sociale (haotice, nonliniare si dinamice) cauzeaza rupturi in sistemul burghezo-capitalist economic si social care poate duce la o noua ordine, respectiv un sistem economic socialist si organizare sociala cu noi forme de guvernare si administrare (a se vedea Farazmand, Ali (2003) “Chaos and transformation theories: A theoretical analysis with implications for organization theory and public management”, Public Organization, vol. 3, December, pp. 339-372).

Acest haos pe care-l vedem in jurul nostru e coordonat. Solutia este ca oamenii sa aleaga in functii publice patrioti suveranisti, care sa le apare drepturile si suveranitatea propriilor tari.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. “Acest haos pe care-l vedem in jurul nostru e coordonat. Solutia este ca oamenii sa aleaga in functii publice patrioti suveranisti, care sa le apare drepturile si suveranitatea propriilor tari.”

    Prima afirmatie este excelenta, dar putini oameni o percep, pt ca intr-adevar, nu este nici o coincidentza in legatura cu haosul care ni se livreaza continuu! Si cu a doua sunt de acord, insa doar la nivel teoretic, caci n-o sa mai vedem vreodata alegeri libere in Coloniile supuse Ocultei!

  2. Asadar:

    “”Acest haos pe care-l vedem in jurul nostru e coordonat. “”‘. Un alt punct de vedere mai plauzibil cu dovada pusa de dvs , ortodoxinfo, adica in imagini NU se vede nici un fel de “haos”.

    Sunt proteste PAȘNICE SI FOARTE ORGANIZATE. ADICA, SPANIA S-A TREZIT !!!!!! Nu vedeti?!! Unde e haosul?! România este inca sub VRAJA OCULTEI. NU SE TREZESTE AICI NATIONALISMUL SI ORTODOXIA IN PROTESTE MASIVE DE STRADA Nu vedeți ca nu este “haos”?!! Este translarea de simboluri. Vor sa vedem si sa ” gândim “, ceea ce oculta ar vrea!

    VOR APARE REVOLUTIILE POPOARELOR ASUPRITE. Stop. Abia daca lumea nu va sti pentru ce lupta, (adicā : Îl vor uita oe HRISTOS(!!!), atunci, psihologic SE VA CREA UN HAOS ARTIFICIAL SI VA FI LUPTA CU FORTELE DE ORDINE, CA IN FRANTA.

    Este in derulare un experiment urias social ce nu a fost in intreaga istorie a lumii. Gânditi-va ca 45 % din populatia lumii e cipata cu 666 oecetea Fiarei prin vaxc c.o.v.i.d. Spania este vaxxata , pecetluita 75%, aproximativ CE VA FACE SPANIA?!! Se vor exprimenta si ARME CU PULS ELECTROMAGNETIC VIA 5G. Ce va face ROMÀNIA sau SERBIA?!!!Sunt profeții ortodoxe ca Serbia va intra in razboiul mondial www3, care va incepe , statia 4, Iran (unde: statia 1.Syria, 2.Ukraina, 3.Palestina/Gaza).

    Deci, urmeaza atacul jidanilor la nucleara din IRAN.

    Apoi vine RUSIA si curāța toata jidanimea masonica si oculta si va elibera popoarele ortodoxe din Europe, inclusiv România. Romania se va împarti in 3 parti : Moldova separat sub protectoratul Rusiei, si … I am sorry: Transilvania o va da Johannis la unguri si in sudul tarii va fi o mafie masonico- tiganeasca-sekurista sub Ciolacu, PM acum, masonul tigan de la Buzāu…

    Bate cu ceea ce a spus Sfântul Ardealului, Arsenie Boca:”Intr-o noapte veti fi ocupati de 3 țāri!”. Adica: Rusia , Ungaria si Turcia , via Bulgaria si Marea Neagra. Totusi, TREZIREA POPOARELOR IMPOTRICA NOII ORDINI MONDIALE ANTIHRISTICE VA AVEA LOC!

    In 2024, va începe WWW3, orchestrat de jidani si amerlocii nato, în MAI MULTE TARI si continente SIMULTAN + genocidarea a oeste 3 miliarde de oameni . Teribil. Doamne ajutā! România: “Țara va lua FOC de la Prislop’.

    CU HRISTOS ÎNAINTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button