X

Experți medicali, analiști și jurnaliști din România și din întreaga lume, prezenți la o CONFERINȚĂ EVENIMENT despre drepturi și libertăți fundamentale, sâmbătă și duminică, în Capitală

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Experți medicali, analiști și jurnaliști din România și din întreaga lume, prezenți la conferința International Crisis Summit (ICS), eveniment internațional dedicat drepturilor și libertăților fundamentale.

Conferința este organizată de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și The Grassroots Association și va avea loc la Palatul Parlamentului, în perioada 18-19 noiembrie 2023.

Forumul va reuni experți medicali, reputați analiști și jurnaliști din întreaga lume, printre care se numără dr. Robert Malone (USA), dr, Byram Bridle (Canada), dr. Pierre Kory (USA), dr. Ryan Cole (USA), dr. Chris Shoemaker (Canada), se precizează într-un comunicat transmis de organizatori pe adresa redacției.

Totodată, la eveniment vor lua cuvântul și medici români, printre care dr. Anca Nițulescu, dr. Geanina Hagimă, dr Oana Mihaela Secară, dr. Damian Baciu, dr. Sorin Stegărescu.

„În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate cele mai recente date, statistici și informații, obiectivul fiind crearea unei platforme prin care să lansăm inițiative și să avansăm soluții pentru a ne asigura că ne vom păstra drepturile fundamentale, iar Libertatea va triumfa”, anunță organizatorii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button