X

Italia devine prima țară care interzice carnea falsă a lui Bill Gates din cauza „preocupărilor grave de sănătate”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-o premieră pentru lumea occidentală, Italia a decis să interzică toată carnea falsă din țară, invocând „preocupări grave de sănătate”.  Numeroase studii recente arată că carnea sintetică cultivată în laborator de tipul celor promovate de miliardarul Bill Gates declanșează formarea de cancere turbo la oameni.

Spre deosebire de o decizie recentă a regimului Biden de a accelera aprobarea cărnii sintetice în SUA, Italia adoptă o abordare opusă, interzicând aceste lucruri înainte de a avea șansa de a dăuna poporului italian. „Italia este prima națiune care spune nu alimentelor sintetice, așa-numitei „carni sintetice””, a anunțat ministrul Sănătății, Orazio Schillaci. „O face cu un act formal și oficial”.

„Rezoluția solicită angajamentul de a interzice producția, comercializarea și importul de alimente sintetice pe teritoriul nostru”. Potrivit lui Schillaci, noile reglementări ale Italiei împotriva cărnii sintetice urmăresc să protejeze publicul larg împotriva oricărei situații în care „sănătatea publică a mediului ar putea fi în pericol sau când există incertitudine cu privire la efectele anumitor produse care sunt sau vor fi introduse în piață sau consumate”.

„Este crucial să existe măsuri pentru a aborda aceste riscuri potențiale și pentru a asigura siguranța mediului și a sănătății publice în astfel de cazuri”, a adăugat el. O mare parte din impulsul în favoarea cărnii sintetice vine nu numai de la Gates, ci și de la alți globaliști, precum Klaus Schwab, responsabilul Forumului Economic Mondial, care susțin că este necesar să se oprească „încălzirea globală”.

În 2021, în promovarea cărții sale „Cum să evitați un dezastru climatic”, Gates a declarat pentru MIT Technology Review că „toate țările bogate ar trebui să treacă la carne de vită sintetică 100%. Visul lui Gates pentru lume probabil nu se va realiza, cel puțin așa cum și-a imaginat el, deoarece știința continuă să arate că consumul de carne sintetică este legat de cancer prin intermediul liniilor celulare imortalizate pe care organismul le folosește pentru a produce celule canceroase în prezența o substanță provocatoare, în acest caz carne falsă.

Într-o mișcare fără precedent, Departamentul Agriculturii din SUA (USDA) al lui Biden a aprobat vânzarea „carnii de pui” a lui Gates, cultivată în laborator, la sfârșitul lunii iunie. Această aprobare din partea autorităților de reglementare va permite companiillor de pretutindeni să inunde piața alimentară din SUA cu produsele lor toxice și mortale. „Acum trebuie să interzicem orice produs sau mesaj WEF și NOW (nouă ordine mondială)”, a scris un comentator ca răspuns la veștile bune din Italia.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button