X

6 croați s-au îmbolnăvit după ce au băut produse Coca Cola

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cel puțin șase persoane s-au îmbolnăvit săptămâna trecută după ce au consumat sucuri produse de compania Coca-Cola în Croația.  Ministrul sănătății din această țară sfătuiește populația să „bea apă” în timp ce autoritățile au deschis o investigație, iar filialei locale a companiei de îmbuteliere Coca-Cola HBC i s-a cerut să retragă de la vânzare loturile a două băuturi răcoritoare, relatează Reuters și POLITICO, conform profit.ro.

Miercuri, ministrul sănătății, Vili Beros, a anunțat că în total sunt șase cazuri suspecte, apărute în capitala Zagreb și în orașul Varazdin. Beroš confirmase anterior două dintre cazurile suspecte de intoxicare, spunând că ambele aveau leziuni la nivelul esofagului. Întrebat dacă este sigur să se consume băuturi carbogazoase,  Beroš a spus că oamenii ar trebui să manifeste „prudență generală”. „Avem două băuturi în două orașe, îmbuteliate în două țări”, a spus el. „Cel mai bine este să beți apă”, a recomandat și actualul ministru al sănătății. Römerquelle, care este o marcă deținută de Coca-Cola, este îmbuteliată în Austria, iar Coca-Cola în Croația.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Mănăstirile Bănceni și Sfânta Xenia din Ucraina sunt înconjurate de soldați. Pomeniți la rugăciune pe Vlădica Longhin cu obștea! Au nevoie de susținere mediatică.

    1. Veste bună!

      Gata. E liniște la Bănceni. Nu i-a lăsat Vlădica să intre până nu vin avocații lui și după ce au văzut ăștia că s-a strâns atâta lume, și-au luat catrafusele și au plecat. Numai creează panică pentru că pe 17 , săptămâna viitoare , Vlădica va avea proces și vor să îl stârnească , să îl provoace , să îl panicheze. Dumnezeu și Maica Domnului să îi ocrotească! ( Mesaj primit)

  2. Asadar, prigoana vremurilor din urma asupra ORTODOXIEI a inceput! Se va muta si in tarile ortodoxe din jur + se vede / se va vedea , deja, ce se intampla/ s-a intamplat si se va intampla in Siria si Palestina.

    Credeti ca România Ortodoxa va scāpa ?!
    Daca arhiereii nostri se vor inchina in continuare la ecumenism si vor fi pārtāșiți cu masoneria si numai aparent cu HRISTOS de ochii lumii ce se aduna in biserici, unde este Marturisirea lor si aderenta sufleteascā la HRISTOS, atunci turma se duce in iad. Atunci va fi si in România prigoana, ca in Ucraina si Palestina. Ahaaa ..Ne apara Nato de rusi, dupa ce Nato va ataca Rusia si conducerea jidaneasca,- masonica+ securisti tradatori de tara , vor bāga țara in razboi cu Rusia?;; Nato nu va aoara oe nimeni. Tratatele sunt doar pe hârtie si pentru creduli/ prosti.

    Vom trai si vom vedea! Cei buni din clerul crestin ortodox (puțini sunt cei buni) si monahii români vor fi prigoniti!
    Câți din preoti/ arhierei spun în cuvântarea lor dupa slujba Sfintei Liturghii , exact ceea ce se intampla azi in lume, in plina Apocalipsa si iminenta instalare a lui antihrist si vremurile din urmā?!

    Spun preotii dupa sāvârșirea Sfintei Liturghii despre a NU se “vaccina”/ înțepa cu pecetea satanei 666 , asa zisele vaxx c.o.v.i.d.?!! Nu spune nimeni. Se trimite lumea la medicu, inchinarea la idolii medici, macelari in spitale si in cabinetele de “doctori” de familie. Spun preotii ceva împotriva securistilor, masonilor si jidanilor ce conduc si sug tara de 34 de ani?!! Totul se rezuma la a spune ce a facut HRISTOS si sfintii acu’ 2000 de ani in urma, eludând cu buna știința ca azi se implinesc zi de zi toate etapele APOCALIPSEI , inclusiv pecetluirea oamenilor prin vaxx covid + urmeaza si codul QR implantat, care va interactiona cu pecetea din vaxx covid si va conecta pe cei vaxxati la computerul FIARA. Povestea cu actele cu cip NU este pecetea. Actele cu cip le arunci cand vrei, dar daca ai vaxx covid, esti deja pecetluit cu 666, ca in APOCALIPSA.

    Sunt multe de spus, unde “ascultarea” de ierarh duce in iad. Majoritatea preotilor si mai ales cei din manastire, Cerberii Sfantului Potir.
    Nu se da Sfanta Împārtāsșanie la orice manastire, desi ai dezlegare de la duhovnic …

    Dupa parerea mea umila, va fi si in România origoana impotriva Ortodoxiei, mai mare ca in PLANdemia / pandemia falsa c.o.v.i.d., unde ” VĀ VOR CERNE!” – așa cum a spus si Sfantul Ardealului, Arsenie Boca.

    Mai sunt cateva profetii majore sa se implineasca: prigoana preotilor si calugarilor adevarati marturisitori intru HRISTOS, cutremurul de 9 grade din Bucuresti (ce va fi ras de pe fața Pāmântului) si ocuparea României de 3 tari într-o noapte si țara toatā va fi înconjuratā de flācāri…

    Doamne ajutā!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button