X

Tot mai multe studii arată că bolile autoimune și inflamatorii au explodat după infecția cu C0VID. Ce alimente recomandă cercetătorii pentru a scăpa de toxine

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În ciuda lansării forțate a unui experiment de vaccinare cu ARNm, a existat un val susținut de infecția cu covid-19 și o creștere a bolilor inflamatorii atât ale sistemului respirator, cât și ale celui cardiovascular. Lockdown-urile, protocoalele insidioase și eforturile riguroase de atenuare au avut, în cele din urmă, un efect negativ asupra riscului de boli infecțioase și au contribuit la rezultate mai proaste pentru sănătatea individuală.

Cercetătorii care studiază infecția cu covid-19 au raportat caracteristici imunologice care se aseamănă cu bolile autoimune, inclusiv o supraactivare a celulelor natural killer mature și a celulelor T CD8+ și dereglarea celulelor B și T. Infecția cu SARS-CoV-2 este, de asemenea, asociată cu o producție crescută de citokine inflamatorii, factor de necroză tumorală (TNF)-?, interleukină (IL)-1 și IL-6.

Un studiu publicat în EClinicalMedicine a constatat o creștere de trei ori mai mare a bolilor autoimune după o infecție cu Covid-19 confirmată clinic. Între 1 ianuarie 2020 și 31 decembrie 2021, au fost comparate 888.463 de cazuri de covidă și 2.926.016 de controale neinfectate, cu o perioadă de urmărire de 6 luni. Cei infectați în această perioadă au avut de trei ori mai multe șanse de a fi diagnosticați cu poliartrită reumatoidă. Alte boli ale sistemului imunitar au fost mai frecvente în grupul infectat, inclusiv spondilita anchilozantă, (3,21) lupus eritematos sistemic (2,99), dermatopolimiozită (1,96), scleroză sistemică (2,58), sindromul Sjögren (2,58), sindromul Sjögren (2,58). 62), boala mixtă a țesutului conjunctiv (3,14), boala Behçet (2,32), polimialgia reumatică (2,9), vasculita, psoriazis (2,91), boala inflamatorie intestinală (1,78), boala celiacă (2,68) și diabetul zaharat de tip 1 (2,68).

Un studiu publicat în JAMA Network Open, a constatat și mai multe probleme de sănătate inflamatorii cronice după infecția cu covid-19. Aceste date au fost colectate între 8 octombrie 2020 și 31 decembrie 2021 de la Serviciul Național de Asigurare a Sănătății COVID-19 al Agenției de Control și Prevenire a Bolilor din Coreea. Studiul a inclus 354.527 de persoane care au fost infectate cu covid-19 și 6.134.940 de persoane care nu au fost infectate. Persoanele au fost urmărite timp de aproximativ patru luni. Persoanele infectate cu covid-19 în această perioadă au prezentat un risc crescut de a dezvolta boli ale sistemului imunitar, inclusiv următoarele: alopecia areata (chelie punctiformă) de 1,12 ori, alopecia totalis (chelie completă) de 1,74 ori, boala Crohn de 1,68 ori, sarcoidoza (mici colecții de creștere a celulelor inflamatorii) de 1,59 ori și vasculita asociată cu anticorpi citoplasmatici antineutrofi (ANCA) de 2,76 ori. Mulți dintre cei infectați au suferit de o furtună excesivă de citokine, ceea ce a dus la un răspuns autoimun prelungit care a declanșat fiziopatologia de bază pentru fiecare boală. Protocoalele de sănătate publică ar trebui să se concentreze pe tratarea furtunii de citokine și pe atenuarea stilului de viață și a obiceiurilor de consum care încurajează un răspuns imunitar hiperreactiv.

O analiză de cercetare publicată în Antiviral Functional Foods and Exercise Lifestyle Prevention of Coronavirus documentează câteva strategii pentru a modula sistemul imunitar și a preveni un răspuns imunitar hiperreactiv în timpul unei infecții inevitabile. Cercetătorii recomandă exerciții fizice de intensitate moderată, inclusiv antrenamente de forță, exerciții de echilibru și control, stretching, mers pe jos, fandări, abdomene, yoga și urcarea scărilor, timp de 200 până la 400 de minute pe săptămână. Aceste activități sunt asociate cu un răspuns imunitar sănătos.

Cercetătorii recomandă, de asemenea, o dietă bogată în vitamine și minerale, inclusiv fructe, legume, ulei de măsline, pește, nuci și leguminoase. Pe lângă acestea, cercetătorii recomandă alte alimente funcționale, ierburi, plante, rădăcini, semințe și fructe de pădure care conțin polifenoli, terpene, alcaloizi, flavonoide, steroli, pigmenți și acizi grași nesaturați. Această combinație de alimente integrale și ierburi oferă beneficii antiinflamatorii care ajută organismul să lupte în mod corespunzător împotriva unei infecții.

Răspunsul guvernului și al sănătății publice la toate aceste boli infecțioase și cronice a fost mai mult de aceeași suferință – mai mult control, mai multă izolare, mai multă privare de oxigen și mai multe injecții cu același agent cauzal care provoacă inflamații și reacții autoimune.

Ordinele de a sta acasă ar fi trebuit să fie înlocuite cu inițiative de sănătate publică care să promoveze exercițiul fizic, lumina soarelui și aerul curat. În loc să încurajeze închiderile, oficialii din domeniul sănătății publice și mass-media ar fi trebuit să publice răspunsurile pentru a monta un răspuns imunitar sănătos la o infecție inevitabilă. Regulile insidioase de distanțare socială de doi metri ar fi trebuit să fie înlocuite cu educația publică privind nutrienții, mineralele, antioxidanții și diverși fitonutrienți antivirali care îi ajută pe oameni să își formeze un răspuns imunitar la o infecție inevitabilă. În schimb, s-a permis ca infecția artificială SARS-CoV-2 și toate mutațiile sale să terorizeze populația și să profite de o turmă subnutrită care a fost otrăvită, îndoctrinată și prostită de-a lungul anilor.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE