X

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), deranjat de o caravană pentru SĂNĂTATEA oamenilor. În urmă cu 2 ani, CNA recomanda distribuirea spoturilor privind vaccinarea, inclusiv a copiilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Ce conține vaccinul?” Vă mai amintiți campania derulată de Guvernul României în urmă cu doi ani, în care premierul de atunci Florin Cîțu vorbea despre beneficiile sociale ale vaccinării, fără să amintească nimic despre efectele adverse?

La momentul respectiv, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) recomanda posturilor tv şi radio difuzarea spoturilor video și audio, realizate în cadrul campaniei de vaccinare care fusese lansată de Guvern.

Și pentru promovarea vaccinării copiilor au votat în unanimitate membrii CNA, chiar dacă spoturile nu prezentau nicio informație despre efectele adverse ale vaccinării. CNA aproba atunci distribuirea spoturilor în regim de campanie socială de către televiziuni.

La doi ani distanță, CNA este deranjat de un spot despre o caravană pentru sănătatea oamenilor. Pe ordinea ședinței CNA de marți, 7 noiembrie, este menționat un raport de monitorizare privind un spot despre spitalul mobil AUR, material care a fost distribuit de către un post de televiziune.

AUR a transmis, printr-un comunicat de presă, că cenzura CNA „limitează accesul la informație și împiedică promovarea unei inițiative atât de necesare românilor”, în contextul în care „scopul campaniei sociale prin intermediul căreia au tratați până în acest moment 8.588 de pacienți a fost facilitarea accesului la servicii medicale și atragerea atenției asupra unei probleme sociale majore”.

În contextul cenzurii CNA, AUR organizează, marți, 7 noiembrie, de la ora 08:00, un protest în fața sediului CNA.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button